Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért az ellenzéknek higgyek...

Miért az ellenzéknek higgyek a fidesz helyett?

Figyelt kérdés
Miért az mszp-nek higyjek, akik hazudtak reggel délben este? Miért az lmp-nek higyjek, akik az mszp felé közelednek? Miért higgyek nekik? Azóta megváltoztak?
2018. márc. 4. 14:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
14%
Miért kérdezel olyasmit, amire evidens a válasz?
2018. márc. 4. 14:23
 2/28 anonim ***** válasza:
90%
Mert most a fidesznek hiszel? És nekik miért?
2018. márc. 4. 14:26
 3/28 Andizsuzsi ***** válasza:
68%
Mert valamelyik talán javítani fogja az oktatást, és az utánad következő generáció el tudja dönteni, hogy higgyen vagy higyjen-e inkább.
2018. márc. 4. 14:27
 4/28 A kérdező kommentje:
A gyakorikérdések szövegellenőrzője a j-s változatot húzta alá, és a "higgyek"-et találta helyesnek!
2018. márc. 4. 14:29
 5/28 anonim ***** válasza:
96%

3# [link]

Tessék szerintem hasznát veszed

2018. márc. 4. 14:33
 6/28 anonim ***** válasza:
22%
Én senkinek se hiszek! Pénz - és hatalomvágy hajtja ezeket a moslékokat kizárólag!! Nincs a politikusok között egy igazán tisztességes ember sem!!!
2018. márc. 4. 14:33
 7/28 anonim ***** válasza:
73%
Ne higgy az ellenzéknek! Vedd az ellenzék összes hazugságát, mutyiját, korrupcióját, közpénzelherdálását és ezt mind szorozd fel 1000-rel. Ekkor megkapod a Fideszét. Most dönts!
2018. márc. 4. 14:40
 8/28 anonim ***** válasza:
9%

Az ellenzék ugyan úgy lopna.

Csak épp lehúznának a dolgozó emberről az utolsó bőrt is.

Szánalmas.

2018. márc. 4. 14:42
 9/28 anonim ***** válasza:
5%
Miért kéne az ellenzéknek bármit is elhinni? Még a függetlenről is kiderült, hogy hiteltelen. (Márkizaj: 1.: szavazz rám, és eltörlöm az építményadót. 2.: Hurrá, győztem! 3.: ööö... mégsem törlöm el az építményadót.) A sok hülye, akit palira vett, az így járt, de legalább a polgármesteri illetmény már az ő zsebében landol.
2018. márc. 4. 14:43
 10/28 anonim ***** válasza:
54%

Higgye,Higgyek.

Így helyes.

Mindig kinevetem azokat,mikor ilyen formában írja,hogy "hidje" vagy a hagyjuk szót így írja "hadjuk":D

2018. márc. 4. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!