Jeffrey Spender kérdése:
Hogy értékelitek Németh Szilárd munkásságát, még maguk a Fidesz szimpatizánsok is?
Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 14:16
1/15 anonim válasza:
Nem ismerem a munkássága részleteit, így sehogy nem értékelem, nincs is rá szükség.
2/15 anonim válasza:
Hát elég maffiózó feje van, azon kívül meg önti magából a kötelező baromságokat, így elég könnyen meg tudja győzni a degeneráltakat, úgyhogy jó hogy ott van. Nyilván ezen kívül érdemi tevékenysége nincs.
4/15 anonim válasza:
Egy művelt, kifinomult, minden ízében demokrata úriember.
5/15 anonim válasza:
Arrogáns furkó, húzzon vissza a tatamira ténykedni
6/15 anonim válasza:
" Egy művelt, kifinomult, minden ízében demokrata úriember."
LOOOOOOOOOOL
7/15 anonim válasza:
Leginkább biztonságiőrnek tudnám elképzelni, kár, hogy pályát tévesztett.
8/15 anonim válasza:
Einstein elbújhat mögötte. Egy igazi intelligen úriembee, kifinomult fajta. Az IQ-ja legalább 500-as lehet, az EQ pedig már mérhetetlen magasságokban.
9/15 anonim válasza:
nem beszél mellék, kimondja az igazat. lehet nyers a stílusa, de csak mert őszinte. A fidesz alelnökéről van szó, a csepeli birkózóról. úgy tudom jó haverságban van rizmajer sörház tulajdonosával, vagyis rizmajerral, aki szintén birkózó volt és szintén csepeli.
10/15 anonim válasza:
Nem tudom, nem igazán vagyok képben a Magyar Birkózó Szövetségben betöltött munkásságát illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!