Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor szerintetek jó...

Vona Gábor szerintetek jó miniszterelnök lenne?

Figyelt kérdés
Személy szerint nem tudom elhinni hogy beengedné a migránsokat az országba. Ti erről mit gondoltok?
2018. márc. 4. 11:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a semmihez nem értő jogász végzettségűek nem jók miniszterelnöknek, csak költik a pénzt. Különben is J.B.Shaw brit drámaíró megmondta: akinek nem fűlik a foga a munkához, az elmegy jogásznak (Sosem lehet tudni).
2018. márc. 4. 12:34
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudni milyen lenne mivel még nem volt lehetősége bizonyítani ellenben a bukott pártokat fidesz-mszp akikről tudjuk hogy xarok.
2018. márc. 4. 12:37
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

Drága 11-es válaszoló, te kis polpotista élmunkás!

Netán kőműveseknek kéne a hivatalokban ülniük és villanyszerelőknek a bírói székekben?

Aztán sok ezer oldalt beseggelni, majd még azután életed végéig tanulni, hogy pl. államigazgatással foglalkozz, az nem munka, mi?

Közönséges prolihőbörgés a szöveged, semmi más.

2018. márc. 4. 12:46
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Antal József is töritanár volt. Nézd meg, mire mentünk vele is. Legyen ez a kiindulási pontod
2018. márc. 4. 13:01
 15/22 hájaaa ***** válasza:
Nézzük meg!
2018. márc. 4. 13:10
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
# 14 Előfordult már a magyar történelemben, hogy négyelemis parasztokat ültettek be a parlamentbe, az voltak tényleg a jó idők, gondoljunk csak pl. Czinege elvtársra.
2018. márc. 4. 13:11
 17/22 anonim ***** válasza:
43%
Istenem milyen az a politikus aki minden elvét odadobja a hatalomért és a népszerűségért? Ha most kb. nyolc évvel ezelőtt járnánk akkor büszkén irnám be a kérdés alá az igent de amióta a jobbik eladta a lelkét az ördögnek, azóta inkább azt mondom hogy akkor máár maradjon a fidesz.
2018. márc. 4. 16:21
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Látom fidesznemnormális itt mindenki szinte... Egyétek már meg a szarát a cigánytolvajnak!
2018. márc. 4. 17:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés... Én őt egy viszonylag intelligens embernek tartom... Láttam a napokban csomó videót, hogy leállt emberekkel, és meg hallgatta a véleményüket, sőt, még olyat is láttam, hogy egy atom fideszes szavazóval állt le.Egyébként meg ott van a Bérúnió is. Nekem egy olyan embernek tűnik, aki már a XXI. században él. Szerintem nem lenne rossz miniszterelnök. Ja, egyébként nem engednék be a migráncsokat, sőt még határőrséget is állítanának fel (csak, hogy tudd: Toroczkai László (jobbik alelnöke) javasolta még 3 éve a kerítést). Én egyébként azt ajánlom, hogy ha bármilyen ilyes fajta hírt hallasz, informálódj, hogy valóban igaz-e (A Fideszes hírek kivételek, mert azok csak kamuból állnak)
2018. márc. 4. 21:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Gyurcsányék olyan belső háborút indítanának ellene, ha együtt kerülnek kormányra, hogy minden napra jutna egy botrány. Semmilyen törvényjavaslatot sem tudnának elfogadtatni, csak sz@rakodás lenne az egész kormányzásuk.

Simicska meg újra kiskirály akarna lenni, pont azért állt be mögéjük. Meg is kérné az árát, hogy eddig tolta őket pénzzel, abban biztos lehetsz.

2018. márc. 4. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!