Vona Gábor vagy Szél Bernadett lenne jobb miniszterelnök?
Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 11:58
1/13 anonim válasza:
Szerintem Vona, de Orbánnál bárki jobb lenne.
2/13 anonim válasza:
Nőre biztos nem biznám ezt az alapból fos országot.
3/13 anonim válasza:
Vona Gábor. Szerintem az eddigi legjobb politikus.
4/13 anonim válasza:
Bernadett.
Vona egy riadt szemű kisgyerek, de abban a nőben van tűz és keménység.
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lenne vezetőnek. :D
5/13 anonim válasza:
Alapból Schiffert mondanám. De e kettő közül inkább Vona.
7/13 anonim válasza:
Szél Bernadett.
A Jobbiknál előbb szavaznék kb bárkire. Nem érdeke ennek az országnak a Jobbik hatalomba kerülése.
8/13 anonim válasza:
Hát hamár kettő közül kell választani vona, de inkább más országé legyen
9/13 A jó édes válasza:
Ha Vona hatalomra kerülne, akkor szarrá bojkottálná az országot az EU-ban domináns néppárt, aminek a FIDESZ is tagja. Naponta jönnének a politico-ból, Süddeutsche Zeitungból, Euronewsból meg egyéb európéer lapokból a kamuhírek, hogy Magyarország radikalizálódik meg nácik vezetik és hogy már megint kötelezettségszegési eljárást kapunk és XY multi kivonulással fenyeget. Szóval lehet Zázrivecz Gábor akármennyire szimpatikus vizslasimogató, nem működne a kormánya. Az LMP-t is vegzálnák, de egy zöld középpártra nem lehet annyira rászállni, talán tovább bírnák.
10/13 anonim válasza:
Szél Bernadett határozott, vannak elvei. Nem olyan mint Orbán és Vona, ők mint a szélkakas...
Szél B. egyértelmű, h a legjobb választás lenne a mostani jelöltek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!