Orbán meddig akar hatalmon maradni szerintetek?
Szerintem még legalább 4-8 évet.
De ha már nem akar miniszterelnök, sem köztársasági elnök lenni, kicsit nagyobb nyugalomra vágyna/kényszerül, utána sem hiszem, hogy vissza fog vonulni a politikától. Marad a Fideszben, csak a háttérben fog politizálni.
Úgy látom az utolsó hozzászóló teljesen hatása alá került a balliberális média uszító kampányának. Én csak arra kérem higgadtan kezdjen el gondolkodni. Emlékezzen vissza az elmúlt legalább 18 évre.Lépésről-lépésre idézze fel a történéseket, az ország helyzetét. Majd ezt követően önállóan alakítsa ki a véleményét, ne arra a hangra hallgasson, amelyik a legagresszívabban tolja a propagandáját.Tudom fárasztó gondolkodni, meg kell hozzá egy kis tudás, élettapasztalat stb.
Adok pár elgobdolkodtató témát. A politika csináló baloldali médiumok (Hírtv, Atv, Rtlklub, Index, Magyar Nemzet, 444, 24.hu, HVG, Klubrádió és még messze a vége, azt harsogják a kormány tönkre tette az egészségügyet. Kérem, csak azt lehet tönkre tenni ami jó volt. Ön szerint jó volt valamikor a magyar egészségügy?
Más. Maffiaállam. Amelyik kormány arra szakosodna, hogy szétlopja az országot, az Brüsszellel dörgölódzve viselkedne. Játszaná az EU-nál a jó fiút, így itthon harácsolhatna kedvére. Higyje el a Unio-t ez nem érdekené. Stb, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!