Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Orbán média miért nem...

Az Orbán média miért nem beszél az évi 1 millió MAGYAR ember kilakoltatásáról?

Figyelt kérdés

Miért nem beszélnek arról, hogy 250 ezer ft tartozás miatt úgy kivágnak mindenkit az utcára mint a szart?

https://www.youtube.com/watch?v=1qUnGEsfncc

https://www.youtube.com/watch?v=qkpl3awwezM

2018. márc. 3. 07:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%
#9! "Mert ők nem terjesztenek olyan hülyeségeket mint amiket itt te." Na ez az amit a fikarcnyi igazmondás jegyében azonnal tessék visszavonni!
2018. márc. 3. 12:08
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

Ezek miatt a hazugságok, csúsztatások és túlzások miatt veszíti el az ellenzék a hitelét...

Még ha lenne valami amit joggal lehetne kritizálni, túltoljátok, túlozzátok, és többet akartok kihozni belőle, mint ami benne van.

Ezzel a saját szavazóitokat csapjátok be, és amikor szegények utánanéznek, rájönnek, hogy a pofájukba hazudtatok.

És a sokadik eset után már tudják, hogy ti csak a hatalmat akarjátok, minden erkölcsi korlát nélkül.

Ezért az ellenzéki szavazók inkább otthon maradnak.

2018. márc. 3. 12:41
 13/18 anonim ***** válasza:
22%
Bazz 8 millió hajléktalan van az országban? Akkor én szerencsés vagyok, mert van fölöttem fedél. Mostmar tudom, hogy a 2 millió szerencsés között vagyok. Tehát a fideszre kell szavaznom, mert azok vannak 2 móan!
2018. márc. 3. 12:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Én rühellem a Fideszt, de senkinek nem tartottak fegyvert a fejéhez hogy vegyen fel devizahitelt. El kellett volna olvasni a szerződést, mérlegelni kellett volna a kockázatokat.
2018. márc. 3. 17:39
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Akik felvettek devizás kölcsönt, azok államilag át lettek ba.zva!

A devizásoknak KÖTELEZŐ volt ügyvédi, közjegyzői ellenjegyzést is kifizetniük!

Ezeknek az lett volna a feladata, hogy a törvényességet garantálják!

Sz.rt sem ért az ellenjegyzésük!

(Rengeteg önkormányzat is vett fel devizás hitelt, amit állami segítséggel tudtak visszafizetni! De pl. Kósa Lajos "befektető-mester" is devizás volt;... csak hát már nem az...)

2018. szept. 26. 21:04
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
#15: Törvényesnek törvényes volt. Attól hogy a hülye proli nem bírja felfogni hogy mi az az árfolyamkockázat, még nem lesz törvénytelen a devizahitel.
2018. szept. 27. 12:59
 17/18 anonim ***** válasza:
35%
Egyébként nagyrészt a fideszes önkormányzatok adósították el magukat orrba-szájba 2006 után, hogy támadható legyen a szoci kormány azzal, hogy "nincs pénz", illetve hogy a kormányrakerülés után legyen indokuk arra, hogy államosítsák pl. az iskolák fenntartását.
2018. szept. 27. 13:01
 18/18 anonim ***** válasza:

"Attól hogy a hülye proli nem bírja felfogni hogy mi az az árfolyamkockázat,"

A proli azért hibás és azért hülye, hogy megbízott a hatóságokban, a jogállamban...

Ezek a "hülye prolik" lassan annyian lesznek az utcán, hogy kezelhetetlenek lesznek! Ők lesznek az Orbán horda sírásói.

2018. szept. 27. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!