Hogyan találkozhatnék Orbán Viktorral?
Tudom hogy nagyon nehéz találkozni vele, esetleg lesz valamilyen rendezvény ahol netán valamilyen VIP jeggyel birok vele találkozni esetleg egy aláírást kérni?
Már gyerek korom óta hatalmas rajongója vagyok, az összes beszédét, publikációját önéletrajzi könyvét, interjúját meghallgattam/olvastam már. Nagyon megnyugtat hogy egy ilyen erős, magabiztos, okos ember kezében lehet az életem mind Orbán Viktor. Örülök annak is hogy nem lesznek migránsok akik ki esznek a vagyonomból meg megrontják a szép asszonyainkat.
Elnézést picit eltértem a kérdéstől szóval hol lehet vele találkozni és személyesen is köszönetet mondani neki mindenért?
A parlamentbe, ja oda nem meg bemenni egy hónapja
Az otthonába, ja onnan meg elvisznek a tekesek
Kérj időpontot, ja ő nem nyilatkozik csak az okádorigónak
Ha ismersz mindent róla, akkor tudod hogy vált vérliberálisból egy kiégett hatalommániás konzervatívvá. Régen oroszok ki!, most meg oroszok be! Éljen a 3000 milliárd forintos orosz hitel!
Nehéz találkozni vele, de mondjuk legyél Echo tv-s riporter, és talán még beszélgethetsz is vele.
Reméljük hamarosan a Csillagban a beszélőn, vagy valami osztrák elmeklinikán.
(De egy jótanács, figyeld hogy mit ír alá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!