Tulajdonképpen most kormányváltó hangulat lett Hódmezővárárhely után idehaza?
Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 12:03
11/17 A kérdező kommentje:
Derűs, szántóvető.
2018. márc. 2. 12:48
12/17 anonim válasza:
A Kádár-rendszer valóban katasztrófa volt, kb. megakadályozta a hogy az embernek valamirevaló magántulajdona legyen, nem nagyon lehetett külföldre utazni, azért a fidesz hála az égnek még nem tart itt.
13/17 anonim válasza:
#4, ha "felnyílt az emberek szeme", akkor csináljanak olyan pártot, amely a felnyílt szemű emberek érdekeinek megfelelően politizál, mert a jelenleg kormányváltásra bejelentkezettek azok nem ilyenek. Vagy tudsz ilyet? Mert akkor mondd!
14/17 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok pártcsináló,de egyet tudok: A Fidesz messze nem olyan jó,mint ahogy előadja magát,és most ott derült ez ki ahol a legkevésbé lehetett várni.A Lázár-városban,ahol mindenkinek be volt fogva eddig a szája,de közben kiderült,hogy a király mezítelen!
2018. márc. 2. 13:04
16/17 anonim válasza:
Inkább ellenzékváltó...
Egyik párt se tudott számottevő eredményt elérni, csak egy független, jobboldali nagycsaládos vallásos jelölt háta mögé bebújva verik a mellüket, hogy "győztünk"...
Hát izé... Legyen nekik karácsony.
17/17 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy ez lényeges változást hozna. Ami Hódmezővásárhelyen működött, az országosan, aligha fog. Viszont arra elég lehet, hogy többen menjenek el szavazni és ne legyen megint 2/3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!