Miért pikkel a Fidesz a Szcientológia egyházra?
Nem vagyok ilyen szciento-muki ez előre bocsájtom. De láttam megint körbekordonoztatták a Szcientológia egyház épületét a Váci úton és rendőrökkel vették körül, az utóbbi hetekben már sokadszor... elmenni se lehet arra se gyalog se kocsival...
Most komolyan! Miért haragszanak a Fideszesek annyira rájuk? Tudom konkurencia; ki tudja jobban hülyíteni a híveiket stb, de azért talán ez nem indokolt... Mi a bűnük? Sorosbérencek? Rosszat mondtak Orbánkirályra? Az eddig is köztudott volt hogy kamuegyház (pont mint a többi)...
Miből gondolod, hogy pikkelnek rájuk? Te magad írtad, hogy a rendőrség vette körül az épületüket, nem pedig FIDESZesek. Bizonyára van ellenük jó pár eljárás folyamatban, a legtöbb országban elég komoly összegeket csaltak ki a hívekből különböző módszerekkel - például van, aki a saját házát íratta át a szcientókra, mások bűnözéssel kerestek pénzt az egyháznak, de volt, aki gyakorlatilag eladta nekik a saját gyerekét rabszolgának. Szóval az egy dolog, hogy kamuegyház - de többnyire nem is sikerül nekik az elvárt jogi környezetben működniük.
Ha Ron Hubbard nevére rákeresel elég egyértelművé válik, hogy a szcientológia sokkal közelebb el egy piramisjátékhoz, mint egy hagyományos egyházhoz.
Ekkora provokativ és sötét baromságot már régen olvastam! Komolyan, bakker, itt tartunk már? Annyira kiváncsi lennék hogy nézhet ki élőben is egy ilyen hülye, mint aki ezt a kérdést feltette ide. Te dolgozol is valahol, kérdező? Van olyan dolog, amit rád lehet/rád mernek bízni? Nem szeretem én sem a fideszt, de ilyen paranoid szintre azért nem tudnék lecsúszni.
Ja, jelentettem ezt a szart, mert csak szennyezi az oldal színvonalát.
Mélységesen felháborít a dolog, hogy nem pikkel rájuk a Fidesz. Bárcsak úgy volna, de láthatólag és úgy gondolom szükségszerűen épp pont mással vannak elfoglalva. Olvass utána, ajánlom Bonyai Péter: Szcientológus voltam c. könyvét (mert érthető, nem fullaszt), vagy ha nem szeretsz olvasni, akkor nézz meg egy-két doku.filmet, filmet, pl. A szcientológia ügynökei, a Going Clear, ha untatnak a doku.filmek, akkor pedig a Bis nichts mehr bleibt c. filmet ajánlom.
Itt azért többről van szó, mint kamu egyházról, kamuegyház volt a ...mittomén... asszem autóalkatrészek egyháza, akik ezzel ágyaztak meg adócsalásnak.
A kérdésed ugyan hülyeség, de úgy egyébként ha valóban érdekel, hogy miért olyan sűrű hívatlan "vendég" az egyháznál a rendőrség, hogy mi a bűnük, akkor tényleg szánj egy kis időt a fent felsoroltakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!