Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A választáson igazából azt...

A választáson igazából azt 'döntjük' el, hogy akarunk-e bevándorlókat vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem tudok túl sokat a politikáról, most lettem 18éves, így már én is szavazhatok. Azt vettem észre, hogy az egész szavazást e köré építik, de olyan mintha Orbán üldözési mániában szenvedne.. Vagyis a legtöbb politikus.. Szinte mind.. Vagy mind?

Mindenbe belemagyrázzák a Soros tevet, de ez valojában a 'kampány' része, és nem is olyan durva a helyzet mint mondják, nem? Azt akarják elérni, hogy féljünk és Orbán Viktornak maradjon meg a poziciója, igaz?

Van olyan párt, a fideszen kívül, aki nem akarja beengedni ôket?

Én úgy gondolom, hogy jobb lenne leváltani a fideszt, mert a Soros terven kívül a másik nagy téma a korrupció, amihez kétség kívül köze van Orbánnak meg a fidesznek.. (tudom, a legtöbb politikus korrupt, de akkor is..)

Hallottam azt is, hogy szükség van a kormányváltásra, jelenleg én is ezt támogatom, de hülyeség lenne valami ellen szavazni, mint valamire, nem?

Egyébként miért van szükség arra, hogy lebontsák a kerítést, ha beengedik a migránsokat? Gondolom nem volt olcsó, és biztos hogy a lebontása sem lenne az, de mi szükség lenne rá? Ha lenne egy vagy több kapu amin bejöhetnek az bôven elég lenne nekik, ha már be akarnak jönni keressék meg, így legalább számon lehetne tartani, hogy mennyien jönnek be.

Tényleg olyan nagy fenyegetést jelentenek a menekültek mint állítják?

Kérlek meséljetek errôl, nektek mi a véleményetek?

Ha beengednék a migránsokat, tennétek valamit? (Tüntetés, vagy a bevándorlókkal szemben valamit(engem nagyon idegesítene, és irritálna ha itt lennének))

Nem szeretném, ha bejönnének, én is lány vagyok, nem akarok félni ha kimegyek az utcára.. és azt sem akarom, hogy magyarországon a magyarok lennének kisebbségben.. meg persze azt sem hogy megváltoztassák a magyar vallást..

Ôszintén, ha beengednék ôket, a magyarok beleegyezése nélkül, és kényszerbôl együtt kellene élni azokkal, még én is fegyvert fognék..

Magyarként úgy érzem, hogy nem hagyhatom hogy irányítsanak.. meg amúgy is.. eleget kaptak már a földünkbôl...

Lehet ezt törölni fogják az oldalról, de muszáj vol leírnom.. annyira idegesítô még csak rágondolni is..

2018. febr. 28. 22:46
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

Nem tudok sokat errôl az egész politikáról, és szinte mindenki írásából az vehetô ki, hogy nem lesz jobb.. ezért az a mondat.

De cáfoljon rá valaki, ha tévedek. Szívesen elolvasom.

Azért tettem fel a kérdést, hogy többet tudjak, és a bevándorlokról kezd változni a véleményem, nem olyan szörnyûek, mint állítják. Viszont magyarország gazdasági helyzete és jövôje jobban aggaszt, mint eddig.. ügyesen kitalálták, hogy tereljék el a figyelmet a komoly problémáról..

2018. márc. 1. 01:04
 22/57 anonim ***** válasza:
27%

Ennél még Gyurcsány is jobb volt, csak Viktor okosaban csinálja a félrevezetést.

Én aztmondom ha független vagy ne szavazz, mint hogy a fidesznek adj 1 pontot.

De a jobbiknak van a legtöbb esélye ezért érdemes rájuk szavazni. Sok jó ötletük van.

Kerítés jobbikos ötlet volt. Rezsicsökkentést is a jobbik programjából lopta a narancs(persze saját zsebre).

2018. márc. 1. 01:23
 23/57 anonim ***** válasza:
58%
Nem a bevándorlásról döntünk, mivel azokat már beengedte orbán titokban. Inkább arról döntünk, hogy lophat-e tovább a veje és az érdekszférája Viktornak, és akarunk e jövőre vajákos asszonyhoz vagy sámánhoz fordulni egy vakbélműtét esetén.
2018. márc. 1. 01:49
 24/57 anonim ***** válasza:
13%

Bocsáss meg, kérdező; de szándékosan írod a "Magyarország"-ot kisbetűvel? Nem is egyszer. (Van nagy M-ed is, látom.)

Igen, a választás tétje sajnos az, hogy sikerül-e bevándorló országot csinálni Magyarországból.

Kitérő.

Milyen magyar vallásra gondolsz? Bár lenne különbejáratú saját vallásunk, mint a japánoknak vagy a zsidóknak.

Talán korai lenne szavaznod, ha engem kérdezel. Nem hiszem, hogy utána tudnál nézni az elmúlt legalább 15-20 év -de inkább 30-40 vagy 70 év- történelmének. Érzelmi alapú döntéshez pedig más a gondolkodásod, úgy néz ki, inkább értelmi alapon döntenél. Viszont később lelkiismereti problémát okozhat a helytelen döntés, ami felé haladhatsz.

2018. márc. 1. 04:37
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
Látom észrevette más is rajtam kívül, hogy mekkora büdösnagy troll a kérdező. :-)
2018. márc. 1. 06:40
 26/57 anonim ***** válasza:
25%

"Istenem miket nem láttok bele már egy zászlóba. Jellemző fideszes paranoia, én már csak ilyenek miatt SE szavazok a Fideszre, mert már az is bűn a szemetekben, ha valaki kezébe veszi egy olyan nemzetközi szervezetnek a zászlaját, aminek mi tagjai vagyunk és önként léptünk be."

Ne szépelegjünk. Konfliktus van Mo és az Eu közt, a bevándorlás ügyében. Eu zászlót lobogtatni, igen, egy véleménynyilvánítás ebben a konfliktusban. Ha árpád sávos zászlót tartott volna a kezében, az is jelentett volna vmit, csak mást.

2018. márc. 1. 06:43
 27/57 anonim ***** válasza:
17%

"Ha keresdzülverekszik a kvótarendszert, akkor megoldják azt is, hogy a migráns ott maradjon, ahol hivatalosan fel tudja venni a segélyt.

Hiába megy Németországba, ha biometrikusan Magyarországra van regisztrálva, ott nem kap egy árva kanyit se. Maximum a vonatjegyet vissza."

Igen, az EU biztos seperc alatt kiépítene egy ilyen rendszert, mert az EU arról híres, hogy biometrikus rendszereket tervez meg ilyenek.

A kvótát nem bírták keresztülverni 3 év alatt és itt kínlódnak vele, de majd szuperhálózatot építenek ki neked vénaszkenneléssel meg anyámkínjával.

Lehet, hogy a te fasiszta agyadban így működnek a dolgok, hogy durr, bele a közepébe, csak éppen az EU nem így működik, ahogy a te agyad jár.

2018. márc. 1. 08:24
 28/57 anonim ***** válasza:
30%
Arról dönthetsz, hogy ki lopja szét az országot büntetlenül a következő 4 évben.
2018. márc. 1. 09:05
 29/57 anonim ***** válasza:
61%

Pontosan arról döntesz, hogy ki lopja szét az országot:

- a jelenlegi kormány, egy kicsit,

- vagy a másik oldal, totál!

-ez ilyen egyszerű.

2018. márc. 1. 10:45
 30/57 anonim ***** válasza:
81%
Nagy-Brittania kilépett az EU-ból, mert 5 éves terv százmillió migráns az EU-ba.
2018. márc. 1. 10:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!