Nagy kakiban van a Kétfarkú Kutya Párt?
Figyelt kérdés
Egyetlen jelöltjük sem áll még. Imént láttam, hogy egy ismerősöm azt kéri, írjanak minél többen alá nekik. Szeretem a vicceiket, de a véleményem szerint pont egy vicc párt nem hiányzik most Magyarországnak.2018. febr. 28. 20:13
1/10 anonim válasza:
Eddig sem voltak parlamenti párt, ezután sem lesznek, hol itt a gond? Viccelődni parlamenten kívül is lehet.
2/10 anonim válasza:
Én azt sem tudtam, hogy ilyen létezik.
3/10 anonim válasza:
Örök élet,ingyen sör parlamentbe velük!
4/10 anonim válasza:
Aki nem rájuk szavaz az gyökér.
5/10 Fidesz1987 válasza:
Én kajak aláírom nekik ha összefutok velük, szerintem jobbak bármelyik ellenzéki pártnál manapság.
6/10 anonim válasza:
Hát tényleg nem hiányzik hogy szavazatokat vegyen el az ellenzéki pártoktól, minden szavazat számíthat. Tetszik amit csinálnak, viccesek meg minden, de nem bánnám ha nem indulnának.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a Fidesz találta ki őket, hogy még jobban széttagolt legyen az ellenzék.
8/10 anonim válasza:
#7: Lehet, de akkor most is "besegítenének", hogy minél több jelöltet állíthassanak, hiszen csak úgy lenne igazán értelme, nem?
9/10 anonim válasza:
#8: Gyűjtik is az aláírásokat, szinte minden körzetben indulnának ha kapnának elég aláírást.
10/10 anonim válasza:
Tegnap óta már van három nyilvántartásba vett jelöltjük, és lesz még több is hétfőig, lehet szokni a gondolatot, h sok helyen rajta lesznek a szavazolapon. Összehasonlítva egyes ellenzéki pártokkal szerintem keményebben tolják, a szókimondó, fricska szövegeik és cselekedeteik tartalma több mint vicc.
Egyébként meg Izlandon a reykjaviki önkormányzati választásokat pár éve, a válság után megnyerte a viccpart, na mit mondjak elég jól halad Izland...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!