Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz nem akarja, hogy...

A Fidesz nem akarja, hogy bevándorló országággá váljunk (a mit értek is), de most már minden szempontból Kivándorló Országgá váltunk (köszönhetően a Fidesznek)?

Figyelt kérdés
Százezrek vándorolnak ki és hagyják el az országot. Mi a franc lesz így velünk pár év múlva?

2018. febr. 27. 19:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát azt hallottam, hogy van valami jóslat, hogy 2034-ig minden magyar hazajön. Ezt amúgy én nem tudom, nem láttam a jóslat szövegét, nem voltam ott amikor elvileg elhangzott/született. Viszont azok nemtom, mit csinálnak, akik kint alapítottak családot, vagy ott születtek pl félvérnek. Szal őróluk nem hallottam az előadásban.
2018. febr. 27. 20:13
 12/14 anonim ***** válasza:
28%

NEM a Fidesz miatt lettünk kivándorló ország, hanem még Gyurcsányék alkudták ki a térségben a legalacsonyabb fizetéseket, hogy idecsábítsák a multikat, és gyorsan ki is irtották a kis és középvállalkozásokat, nehogy megindulhassanak a fizetések felfelé.

2008-ra az ország nagyrésze a multiknak dolgozott...

És ez olyan csapda, amiből nehéz megmenekülni, mert a gyorsan kikényszerített fizetésemelések miatt a multik elmennének, hátrahagyva egy csomó munkanélkülit, amit egyelőre a magyar vállalkozások nem tudnak felszívni.

2018. febr. 27. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen nevetséges bárhol a világon ez a bevándorlásellenesség.

Mindenhol a világon a bevándorló egy másodrendű állampolgár,aki alacsonyabb bérért dolgozik,amiből az anyaország profitál.

Akinek van esze,az örül a bevándorlásnak,mert az jót tesz az őslakosoknak.

Lásd Németotszágban már egy őslakos sem akar kulimunkát végezni,mert olyan szociális háló van,hogy nem érné meg nekik bepiszkolni a kezüket.

Közben a bevándorlók is jól járnak,mert ugyanúgy dolgozniuk kell,csak jobban élnek,mintha otthon dolgoznának.

Az,hogy politikai feszültségből menekültek áramlanak be az országba,az egy külön témakör,nem bevándorlás kérdése.

Majd,ha a klímaváltozás miatt milliók fognak ide jönni az gázabb lesz.

Túllihegett téma ez az egész.Az a baj,hogy a világon csak növeli a bevándorlásellenességet.

Lásd a sok agyatlan amerikait,akik maguk is kiírtották az őslakosságot,de a mexikóit lenézik,mert ő is jobban akarna élni.

2018. febr. 27. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:

,,a magyarok az EU-n belül mozognak, aztán ha megszedték magukat (nemcsak pénzzel, hanem tapasztalattal), hazajönnek."

Legnagyobb baromság ez az állandóan hangoztatott mondat. Nagyon sok ismerősöm ment ki azzal a mondattal, hogy 1-2 évre megy csak ki dolgozni, míg megkeresi egy ház árát, majd hazajönnek. Azóta se jöttek haza, kint alapítottak már családot maguknak, kintre született a gyerekük, stb.

Nem, aki kimegy, meglátja milyen a normális élet megmondja köszöni szépen, de nem fog hazajönni szívni. Ott átlagos munkával is megtudnak élni, ami kint átlagos életszínvonal arról itthon csak álmodozni tudtak.

A Fidesz meg akarja, hogy bevándorló ország legyünk, azért is adott el csomó kötvényt. Közben megy a hiszti, hogy a menekültek között lehetnek terroristák, csak azt nem mondják, hogy a terroristákat pont az a réteg szokta pénzelni, akiknek árultuk a leteleedési kötvényeket.

2018. febr. 28. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!