Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan aki baloldali és...

Van olyan aki baloldali és sértőnek tartja Máté Péter hazám című dalát?

2018. febr. 27. 17:37
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Valószínűleg kivéve ha iszlamista mert arra allergiásak
2018. febr. 27. 19:09
 22/28 A kérdező kommentje:
az ifjú bush kampánya óta miszerint ha van atombombájuk ha nincs akkor is lerohanjuk az arabokat am nem volt de lerohanták
2018. febr. 27. 19:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg tudnál olyan példát hozni ami hasonló a itthoni helyzethez?
2018. febr. 27. 19:11
 24/28 A kérdező kommentje:
"Mindenki eldöntheti vagy velünk van vagy a terrirstákkal" g w bus
2018. febr. 27. 19:11
 25/28 A kérdező kommentje:
minden helyzet egyedi mire vagy kiváncsi? én pont ezért kérdeztem hogy itthon miért köpködnek a magyar egymásra
2018. febr. 27. 19:12
 26/28 anonim ***** válasza:

"minden helyzet egyedi mire vagy kiváncsi? én pont ezért kérdeztem hogy itthon miért köpködnek a magyar egymásra"

Nagyon kihegyezted a baloldaliakra a helyzetet, miközben arról nem igazán tettél említést, hogy volt olyan időszak amikor a kokárda jobboldali támogatást jelentett. Itt is rengeteg kérdésnél megkapni, ha balra szavazol akkor te nem lehetsz magyar. Én speciel egyszer sem kérdőjeleztem meg mások hovatartozását mégis megkaptam.

2018. febr. 27. 19:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Egyszerű, kevesebb időt igényel leszólni, mint leállni és kulturáltan vitatkozni.
2018. febr. 27. 19:22
 28/28 A kérdező kommentje:

az igaz

csak nagyon nyomasztó hogy utálnom kell szerintük magam mert ha nem kiközösítenek

idegesítő meg nyomasztó ( amit már írtam )

2018. febr. 27. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!