Fidesz politikája újabb pálfordulást vesz, és beismerik, hogy mégsem Soros a fő gonosz? Csak a gyenge elméjűeknek találták ki, mint gumicsontot?
2018. febr. 27. 16:21
1/10 anonim válasza:
Nyilván amőbáknak találták ki.Nem jött be ,gyorsan kifulladt.
2/10 Gál Zoé válasza:
"Csak a gyenge elméjűeknek találták ki, mint gumicsontot?"
Igen, akár a Jobbik a béruniót.
3/10 anonim válasza:
Dehogy ismerik, csak szép csendben abbahagyják, mint az összes többi bukott próbálkozásukat.
4/10 anonim válasza:
Reméljük mert már rohadt unalmas
5/10 A kérdező kommentje:
# 2/4 Időpont ma 16:36
Ez most hogy jön ide? :D, élvezem hogy mindenre az a Fideszesek reakciója hogy Háde MSZP háde Jobbik, háde DK. Aztán mikor felróják nekik, akkor jönnek azzal a dumával hogy "én igazából LMP-s vagyok, csak....".
2018. febr. 27. 17:08
6/10 anonim válasza:
Nem mindenkinek. Látod én is unom már rohadtul a Sorost. Pedig a fideszre szavaztam 4 éve . Sőt szerintem marhasok fideszes unja már ezt rajtam kívül is. Elég hihetetlen hogy nem akadt egy ember ski szóljon hogy nem kéne már ezt túlzásba vinni mert a visszájára fordul. Több ismerősöm azonnal csatornát vált ha meghalja hogy Soros. Ami sok az sok.
7/10 anonim válasza:
Nem annak a tényével van baj, hogy Soros egy rakás migránsimportáló szervezetet pénzel, (ez akkor is igaz, ha rezet szarunk) hanem az adagolással. Ha engem naponta százszor megtömnek túrós buktával, hiába a kedvenc kajám, egy idő után a könyökömön fog kijönni.
8/10 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy "beismerik, hogy mégsem Soros a fő gonosz". Csak azt ismerik be, hogy kontraproduktív, ha a csapból is ő folyik. De ettől még gonosz marad.
9/10 anonim válasza:
Egyetlen lámpásunk a sötétben az iszlám.
10/10 anonim válasza:
"Egyetlen lámpásunk a sötétben az iszlám."
A lámpás fel fér több Tiborc által közvilágított városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!