Ti szavaznátok zsákbamacskára?
Nem tudjuk, hogy ki lenne a vezető erő az "összefogásban".
Nem tudjuk, hogy ki lenne a miniszterelnök.
Nem tudjuk, hogy milyen erők támogatják őket, és hogy milyen csatornákon.
Tényleg készek vagyunk egy biankó csekket adni valakinek, akikről egyelőre azt se tudjuk, hogy kicsoda és pontosan mit akar?
Ha nem tudod megmondom.
Mivel Gyurcsány mögött áll a legnagyobb nemzetközi erő és ő az egyetlen valamire való politikus az egész társaságban így tuti, hogy a DK lesz a vezető erő és Gyurcsány vagy miniszterelnök lesz vagy lesz egy olyan báb akinek Gyurcsány tartja majd a markában a a tökeit.
Hogy milyen erők támogatják a baloldalt az az elmúlt 3 éveben egyértelműen körvonalazódott szerintem. Aki nem látja annak hiába mondanám...
mégis milyen jól jártak az emberek a privatizációval a bezárt gyárakkal a milliós munkanélküliséggel a maffia megjelenésével
azok a 90 es évek jó volt vaktában szavazni
Nem szívesen, de a Fideszre meg biztosan nem.
És mivel egyfordulósra módosították a választást, így elvesznek azok a szavazatok, amik a kispártokra mennek.
Én biztosra szavazok!
12 évig volt mszp-szdsz kormányon
12 évig volt fidesz-kdmp-mdf kormányon
Ez 28 évből 24 et lefed tehát BIZTOSAN tudom ezek egyike se kormányképes hisz csak hazudnak, lopnak, gyűlölet kampányt tolnak.
Biztosra megyek, a biztos fekát bizonytalanra cserélem mert ha marad a fidesz már Szomália is élhetőbb hely lesz, biztosra szavazok, leszavazom a fideszt akarom mondani a fekát (bár ugyan az ) .
"Tényleg készek vagyunk egy biankó csekket adni valakinek, akikről egyelőre azt se tudjuk, hogy kicsoda és pontosan mit akar?"
Attól még, hogy Te nem tudod, az nem jelenti azt, hogy más se tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!