Ha tudnád, hogy Gyurcsány lesz a miniszterelnök, akkor is az ellenzékre szavaznál ha egy jelölt mögé kellene beállni?
Figyelt kérdés
Mondjuk, ha Jobbikos vagy esetleg LMP-s...2018. febr. 27. 01:05
1/16 anonim válasza:
Tehát ha az a kérdés hogy Gyurcsány vagy Orbán? Pár éve szemen köptem volna magam ezért, de ma azt mondom hogy inkább Gyurcsány.
2/16 anonim válasza:
Nem tudok ugyan elképzelni ilyen "felállást", de igen. Már csak azért is, mert az nyilván csak koalíciós kormány lenne, tehát közel sem összpontosulna akkora hatalom egy kézben, mint most.
3/16 anonim válasza:
Egyesek szerint miért csak két párt, az MSZP és a Fidesz, illetve ha nem pártok, akkor két ember, Gyurcsány és Orbán létezik?
Elég színes a magyar politikai paletta, csupán két párt mutathatta meg eddig hogy mire képes. Ez az MSZP és a fidesz. És köszönöm, egyikből se kérek.
4/16 anonim válasza:
Ez egy rohadt nagy trollkodás lenne!
Alig tudják tűzzel-vassal elüldözni, most meg vissza kerül! Mi meg néznénk mint tükörponty a szatyorban!
😂😂😂
5/16 Salx Narval válasza:
Ha csak ez a lehetőség marad azt hiszem én is csomagolok.:D A Gyurcsányra és az Orbánra akkor sem szavaznék ha az összes párt az ajtóm előtt könyörögne.
6/16 anonim válasza:
Ha Gyurcsány a kormányoldalra kerülne, elég gyorsan kitúrna mindenkit, mert igazán jelentékeny figura nincs azon az oldalon. Karácsony G. ugyanarra a sorsra jutna mint Medgyesi 2004-ben.
7/16 anonim válasza:
Én csak abban reménykedem, hogy az önismeret terén Gyurcsány fejlődött odáig, hogy belássa: nem való miniszterelnöknek (mint ahogy Orbán sem).
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
Én simán megszavazom az ellenzéki összefogást Gyurcsányt is meh Bokrost is meg mindet mert ők is tisztában vannak vele hogy nem hibázhatnak, mert ha hibáznak akkor jön vissza a fidesz és ezt biztos hogy nemakarják sem ők sem a nép.
10/16 A kérdező kommentje:
Gyurcsány úgy nyert 2006-ban, hogy nem hozta nyilvánosságra a költségvetési adatokat, aztán bevallotta, hogy utána is végig hazudoztak.
Aztán az "igazságbeszéd" után is ugyanott folytatták, végül csődbe vitték az országot.
Mi alapján hinné bárki is, hogy a nemzet Ference azóta gyökeresen megváltozott?
2018. febr. 27. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!