Most akkor a szegényebbek kevesebbet kapnak a módosítások miatt vagy többet?
Egyszerűen mindenki fújja a magáét és nem lehet normálisan vitatkozni.
Tehát
- megadóztatják a minimálbért
- eltörlik az adójóváírást
- 18%ról 16%ra csökken az SZJA
Most akkor ha valaki pl 100 000 Ft bért kap az többet fog kapni a módosításokkal vagy kevesebbet?
Az én pártom bejutott a parlamentbe.
Ha a felfelé jutás bukás,akkor oké,ég a pofám...
Egyébként ez az a végső agonizálás,amikor valaki az igazsággal szemben csak hülyeségekkel vagdalkozik.
Egyébként nem is értem mi a tök..et strapálom magam olyan fiatalokért mi ti..arra válaszolj:suli után kevesebb pénzért be állsz majd dolgozni(és így az albérlet,rezsi elviszi az egészet)vagy szülsz pár gyereket,aztán boldogan tapsikolsz,hogy állambácsi majd átvállalja a hiteledet,amibe elusztál mindjárt a gyerek első születésnapja után.
Mert ha nem vagy milliomoscsemete,illetve nem jó helyre teszed be a hátsódat ez a sors vár rátok.
Engedd meg, hogy a saját jövőmért én aggódjam :)
Egyébként ha neked az MSZP jelenlegi eredménye felfelé jutás, nem pedig bukás...hát...pozitív szemléletű ember vagy :)
Tehát végülis az jön ki hogy a legszegényebbek kevesebbet visznek haza, aki pedig amúgyis jól keres,az meg még többet.
Hmm, van egy olyan érzésem hogy 2014-ben megint maszop kormányunk lesz. :/
21.29:Pontosan.
Csak azok akik annyira ostobák,viszont gazdag az apukájuk-így ők a mindentudó egyetemisták-nos azoknak erről fogalmuk sincs...
Nem az én érveimből hiányzik az ész,maradjunk ennyiben.
Akkor talán válaszolnál arra,hogy is folytatódik az életed az egyetem után?Mert ha az a variáció áll fenn,hogy beállsz apuci vállalkozásába körmöt reszelni,nem hinném ,hogy több mondanivalóm van számodra...uccse értenéd.
"Hmm, van egy olyan érzésem hogy 2014-ben megint maszop kormányunk lesz. :/"
Hmm,akkor te is sz@pnál,de keményen,ha ezek a bűnözők visszajönnének!!Meg úgy kollektive mindenki,ahogy az elmúlt 8 évben!Igy nem elehet egyről a kettőre jutni,hogy mondjuk 4 év múlva visszajönne a maszop,mert megint lerombolná,amit Orbán felépit és teljesen más politikát folytatna.Nah,igy még 50 év múlva sem fog Magyarország helyreállni,ha ez magvalósulna...:(
Mint mondtam, elég szánalmas dolog ilyeneket mondanod rám ismeretlenül. Ez személyeskedés, nem is kicsi. Szeritnem én nem személyeskedtem, még csak azt sem mondtam magamról, hogy tanulok, azt meg végképp nem mondtam, hogy hol tanulok, nem hinném, hogy bármennyire is rád, vagy a többiekre tartozna. Azt sem emlékszem, hogy valaha említettem volna, hogy mivel foglalkozom. Ennyire telik a tőled? Sértegetni valakit, aki alátámasztja a ma elhangzottakat és próbál segíteni annak, aki nem érti?
Tudod, büszke lehetsz magadra, hogy próbálsz engem sértegetni, ahelyett, hogy beismernéd, mekkora szart csinált az MSZP, aminek meg is lett az eredménye. Tudod az MSZP-seknek nem véletlenül nincs akkora támogatottsága, vagy ez meg sem fordul a fejedben? Inkább valaki olyanon próbálsz fogást találni, akin szerinted lehet? Hajrá...majd talán akkor megcáfollak, ha nem az én személyiségemet illető kérdésekkel bombázol, hanem ténylegesen politikai kérdésekkel :)
Ja és megsúgom, dolgozom, tanulok és nem, nem vagyok vállalkozó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!