Támogatnál egy teljes ellenzéki összefogást a Hódmezővásárhelyen történtek után?
Nem támogatok olyasmit, aminek nincs értelme, ami nem kivitelezhető, ami nem időszerű.
Ami egy konkrét helyen történt, lehetséges egy másik konkrét helyen, de azt gondolni, hogy totálisan lehetséges, óriási hiba.
Tetszik ahogy a Kurucon,Indexen,Gyakorin is reménykeltő rekordgyőzelemnek hirdetik az eredményt és nekimennek mindenkinek aki rámutat hogy a szélsőjobbosok összeálltak a balosokkal.Akik korábban zsidóztak és buhziztak azok most örülnek ennek.Akik féltek hogy nő az antiszemitizmus és a kirekesztés,gyorsan elfelejtették.
Ennyit a hazai politikáról,mindent a célért.
Azért megnézném,hogy kormányoznák az országot.
Természetesen támogatnám kérdező, már rengetegszer megírtam, hogy az ellenzéknek egy igazi ellenfele van az a megosztottság.
Jó látni, ahogy a fideszesek (2es, 3as) magyarázkodnak, és bizonygatják, hogy lehetetlen, amiről mindenki tudja, hogy lehetséges és látjuk is, hogy működik csak akarni kell, most majd azt mondják, hogy ők nem is fideszesek valójában.
Vásárhelyen nem ellenzéki összefogás volt, hanem minden ellenzéki párt egy független jelöltet támogatott.
Mellesleg a független jelölt exfideszes,jobboldali.
Országos szinten ez teljességgel kizárt,nagy az érdekellentét az ellenzéki pártok között.
#4 hát igen.
2009-2010 "én nem a zemeszpére szavaztam, de..."
2017-2018 "én nem vagyok fideszes, de..." :) Van ami nem változik
Ha az ellenzéknek lenne egy olyan politikusa akire rá lehetne bízni a kormányzást már régen felsorakozott volna mögötte az ország. Sajnos nincs.
Ha mégis győzne a baloldal áprilisban akkor ürülhetnek majd a DK drukkerek de ugyanaz lenne belőle mint ami 2010ben volt. Egy kisebbség kormányozná az országot és megint polgárháborús helyzet lenne.
Én a külföldre menést fontolgatom, amennyiben egy ellenzéki összefogás nyerne.
Nem tudnának semmiben egyetérteni, dűlőre jutni, akár szét is szakadnának. Kormányzásra képtelenek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!