A mostani Hódmezővásárhelyi szavazás bizonyítéka annak, hogy meg lehet törni egy Fideszes barakk-ot is ellenzéki összefogással?
De ez az MSZP_PM összefogás még önmagában nem jelent esélyt a kormányváltásra szerintem, csak ha pl a DK is csatlakozna hozzájuk, meg talán az LMP.
De egyik sem fog csatlakozni.
Az LPM meg a momentum nem is kormányváltásra törekszenek, csak parlamentbe akarnak bekerülni, hogy felvegyék a fizetést.
Ez nekem nem arra bizonyíték, hogy le lehet törni a fideszt.
Ez arra bizonyíték, hogy az ellenzék (mszp-jobbik) minden elvüket képes háttérbe szorítani a hatalomért.
Mondom ezt ex jobbik szavazóként. A kérdés számomra a hogyan tovább?
Egy olyan városban győzött független jelölt össz ellenzéki támogatással,ami szinte majdnem full fideszes volt.Ez azért most nagy pofon volt Viktoréknak.
Főleg akkor lesz még nagyobb pofon a kormány oldalnak ,ha esetleg nyilvánosságra hozzák az ottani korrupció gyanús dolgokat.:) OLAF jelentés,villamos vonal hosszabbítás. Stb...
Mellesleg most hallottam,hogy az LMP már tárgyalna az MSZP-vel és Jobbikkal is a közös választási együttműködésről.
Milyen érdekes,hogy az MTI hírekben hallgatnak a Hódmezővásárhelyi ellenzéki győzelemről... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!