Csak szerintem hasonlít Kunhalmi Ágnes Hófehérkére?
Figyelt kérdés
Bőre fehér, mint a hó, ajkai vörösek, mint a vér, haja pedig fekete, akár az ében.2018. febr. 26. 07:13
11/18 anonim válasza:
Orbán Viktor a hét törpéből Kukára hasonlít.
13/18 anonim válasza:
"Orbán Viktor a hét törpéből Kukára hasonlít."
jól mondod, de én inkább a mekkmesterhez látom hasonlónak, ahogy a gazdaságot mekk hekkelte az bebizonyította hogy f-i-n-g-j-a sincs semmihez csak a hőzöngés meg az uszítás az ő területe, csak ettől se a gazdaság nem javúl se a kenyér nemlesz olcsóbb.
14/18 anonim válasza:
(#13 sikerült mániákus elmebeteggé válni? egy ilyen kis semmi kérdésnél is ezt kell röfögnöd, észre sem veszed, hogy nem tartozik ide.. Saját érdekedben foglalkozz olyannal, ami előre visz téged)
16/18 anonim válasza:
Olyan, mint valami leharcolt, napközis óvónéni a 80-as évekből.
Na mindegy, azért egyszer felpróbálnám...
17/18 anonim válasza:
Ajjaj csak addig amíg meg nem szólal :-D
A poénjai amúgy rohadtul tetszenek pedig abszolút nem egy síkon vagyunk.
Szerintem nincs is rajta kívül más magyar női politikus akinek van humorérzéke.
18/18 anonim válasza:
Inkább egy általános iskolai okoskodó alsós tanítónénire hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!