Nagy az örömünnep a Hódmezővásárhelyi választási eredmények ismertetése után. Tényleg van rá ok?
"A leendő hódmezővásárhelyi polgármester szerint az időközi választás bizonyította, hogy az országban van még demokrácia."
Nem tudom, kiknek a hazugságaira gondol, valaki viszont felvilágosíthatná, hogy a rendszerváltás már megvolt, 28 évvel ezelőtt.:-)
1. Ha nem tudod, ki hazudik, és kikre kell ilyenkor gondolni, az a te problémád.
2. Felvilágosítalak, hogy a 28 évvel előbbi rendszerváltást 8 évvel ezelőtt egy másik követte. Most azt kell megváltoztatni, nem a szocializmust. Azt már megváltoztatták.
"1. Ha nem tudod, ki hazudik, és kikre kell ilyenkor gondolni, az a te problémád."
Valóban nem tudom. Szeretnék itt látni idézeteket, forrásokat, amik arról szólnak, hogy a Fideszt nem lehet leváltani, mert nincs demokrácia. Nyilvánvalóan ezekre a kijelentésekre gondolt az új polgi, mint hazugságokra.:-) Szóval, kiktől is származnak ezek a hazudozások?
"2. Felvilágosítalak, hogy a 28 évvel előbbi rendszerváltást 8 évvel ezelőtt egy másik követte."
Valóban? És mivé változott Magyarország államformája, törvényi szabályozása? Légy szíves, add már meg erre is a releváns forrást, kedves.:-) Köszönöm.
Sziasztok!
Hódmezővásárhelyi vagyok 35 éves férfi!
Itt születtem én és a gyermekeim is és elhihetitek hogy kellet egy olyan polgármester a városba akit nem Lázár mozgat! Mert amíg ő volt a polgármester meg még utána is amíg ISTEN NYUGOSZTALJA Almási volt itt addig nem épülhetett semmi nem nyithatott semmi nem fejlődhetett semmi amíg Lézer Jankó rá nem mondta az ÁMENT vagy amíg az ő zsebébe nem csöppent valami!
Ott van pl a Kalmár Zsigmond iskola Pár éve kaptak új ablakgyártó gépeket mégis az egész iskolában müanyag ablakok vannak! Kérdeztem is a barátomat aki ott tanított hogy mégis miért? Elmondta hogy igaz a suli benyújtotta a pályázatot hogy a diákjaival megcsinálják az ablakokat szakoktatás címmel és utána kőművesek meg a festők befejezik hogy így hátha a diákok jobban vigyáznának a berendezésekre (mivel csak ők csinálták). De nem mert Dr 20%-nak nem lett volna belőle haszna mert neki hogy hogy nem van egy műanyag ablak és ajtó gyártó cégben részesedése és véletlen pont az övéket fogadták el! Igaz hogy több mint az ötszöröse volt a ő árajánlatuk mint a sulinak de ez érte meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!