Bumbi02 kérdése:
A fideszesek ilyenkor hol járnak?
Figyelt kérdés
Amikor Gyurcsány olyat mondott h böszme, vagy kurv*a ország akkor egyből monnyon le ment....most hogy Kósának és Szijjártónak köszönhetően az euró felment 285 fölé is, -pedig már 270-2750 közt mozgott -ilyenkor hol vagytok? vagy ez is az mszp hibája?2010. jún. 8. 18:03
1/15 anonim válasza:
Pajtás, látom nem tudsz váltani. :D Ezen az ügyön már régen túl vagyunk. :) Ahogy a másik kérdezőnek is írtam, próbáld meg elkapni a fonalat, vagy ne foglalkozz politikával. :)
2/15 A kérdező kommentje:
ezen a témán má rég tul vagyunk... nem is én szoktam gyurcsányt még 4 évvel az öszödi beszéd után is idézni:))))
2010. jún. 8. 18:16
3/15 anonim válasza:
Neked is elmondom! KÓSA ELMONDTA AZ IGAZAT, HA FÁJ, KÖSZÖND MEG ANNAK, AKI OKOZTA!
Az első válaszolónak pedig maximálisan igaza van. És ha érdekel, Fideszes vagyok, ITT vagyok jelenleg :)
4/15 anonim válasza:
Ja, ha folytatni akarod a vitát hajrá, próbálj meg belekötni, de ajánlom nézd meg a többi ehhez kapcsolódó 20000 kérdést és ott mindenre választ kapsz.
5/15 anonim válasza:
Nyílván a kérdező egy unatkozó frusztrált kis szarjancsi :)
Nem véletlenül születnek ugyanolyan típusú emberektől, húszezer egyforma kérdés, mert ő most azt hiszi, jól megmondja :)
FIDESZES
6/15 anonim válasza:
Na, hát én finomabb vagyok az előzőnél, de hatalmasat röhögtem ezen :DDDDD
A kérdezőt simán szoci, vérszoci :)
7/15 anonim válasza:
Azért 270 és 2750 elég tág intervallum :-P
Azt a kérdést meg már milliószor kitárgyaltuk.
8/15 A kérdező kommentje:
had hozzam fel ismételten csak a öszödi beszédet amin még most is rágódtok hogy hogy lehetett ilyet mondani.. mikor is volt? vmikor 2006ban... hmm.. kósa kijelentése mikor is volt? pár napja? akkor nehogy má ti mondjátok nekem hogy lerágott csont:))))
2010. jún. 8. 18:31
9/15 anonim válasza:
"az euró felment 285 fölé is"
Sőt, 310 fölé is. Tudod, mikor? Te kis devizapiaci elemző :)))
10/15 anonim válasza:
Mondom, próbálkozz csak szocikám! Köss bele a tényekbe, hajrá! Ha tovább folytatod le kell írjam az öszödi beszéd és kósa között a különbséget. Egy közös van bennük: Mindkettő igaz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!