Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszek! Kósa monnyon le?

Fideszek! Kósa monnyon le?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 17:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ne mondjon le. Ha kicsit tovább néz valaki az orránál felfogja miért mondtam ezt, akinek ezzel problémái vannak, az nem az én hibám :)
2010. jún. 8. 17:58
 2/18 anonim ***** válasza:
26%
Kedves kérdező, szerintem ebben a 4 évben ne nagyon foglalkozz politikával, mert nem fogod tudni követni az eseményeket. ;) Tudom, hogy az elmúlt 8 évben hónapokig elvolt az MSZP az ilyen ügyekkel, de a Fidesz kormány alatt kicsit gyorsabban zajlanak az események. Igen, tudom, hogy a komenisták nehezen váltanak, de azért próbáld meg követni az eseményeket.
2010. jún. 8. 18:01
 3/18 BlackSword ***** válasza:
37%

ma 18:01!

Az lehet, hogy gyorsabbak, csak kissé határozatlanok... Délelőtt még 16%-os adókulcsról jöttek a hírek, most meg arról, hogy 18%, vagy 20%... Ideje lenne eldönteni...

De csak egy költői kérdés... Miért mondott le a japán miniszterelnök a napokban? Ha jól rémlik azért, mert nem tudta betartani a legfőbb igéretét...

2010. jún. 8. 18:06
 4/18 anonim ***** válasza:

Érdekes, én csak egy adókulcsos hírt hallottam, nem tudom mások honnan szedik az információikat.

Orbán pedig eddig mindent teljesített, éppen rajtad is próbál segíteni, akinek kb. fogalma sincs az egészről és nem tudja értékelni, hogy ő is jobb körülmények közé kerül, mint amibe az elmúlt 8 év vitte.

2010. jún. 8. 18:08
 5/18 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem kerülök jobb körülmények közé,és velem együtt a többi kiskeresetű sem. Legalábbis a program alapján. Ez csak a jómódúaknak lesz kedvező. Nem vagyok és nem is voltam MSZP-és,és nem is vártam semmit a Fidesztől.

Ami Kósát illeti: beismerhetné,hogy hülyeséget mondott. Erre nyilván már a Fidesz is rájött,mert most nem beszélnek csődről.

Az elemzők és a mértékadó pénzügyi körök tudják,hogy nincs csődben az ország, Bajnai jól kezelte a válságot,és Kósa kijelentése hazugság. A baj csak az,hogy nem egy szimpla polgármester mondta ezt,hanem a kormánypárt alelnöke! (Amire még a miniszterelnök személyes sajtótitkára,és Varga is rátett egy lapáttal).

A befektetőket nem érdekli,hogy Bajnai igazat mondott-e vagy,hazudott,mert ő már semmilyen jelentőséggel nem bír az ország gazdaságára nézve. Semmi beleszólása semmibe.

Ha v iszont a kormánypárt alelnöke csődről beszél,akkor jobbnak látják kimenteni a tőkéjüket az országból,mert hátha mégis igaz,amit mondott. Ezen Orbán csomagja sem változtat semmit,legalábbis rövidtávon. Hihetik azt is,hogy most azért nem beszélnek már csődről,mert elakarják titkolni. Ha a bizalom elveszik,azt nehéz visszaszerezni.

2010. jún. 8. 18:26
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

"Én biztosan nem kerülök jobb körülmények közé,és velem együtt a többi kiskeresetű sem. Legalábbis a program alapján. Ez csak a jómódúaknak lesz kedvező."

A JÓMÓDÚAKNAK LESZ KEDVEZŐ!!!! Épp most mentette meg a házukat azoknak, akiket ki akartak lakoltatni! Mi a fenét képzelsz te ezzel a kijelentéssel, hogy csak a jómódúaknak??? Épp most segít az árvízkárosultakon! GONDOLKOZZ MÁR MIELŐTT BESZÉLSZ! Az MSZP vette el a szegényektől a pénzt, nem pedig a Fidesz!

Tudod, ezek az intézkedések MINDENKIRE kiterjedően nagyon nagyon jók, még rajtad is segítenek. Ha ezt képtelen vagy belátni ne akarj politizálni!

2010. jún. 8. 18:29
 7/18 anonim ***** válasza:

Nektek semmilyen tempó nem jó, egy nap alatt változzon minden csodaszépre egy varázsütéssel. Aki ezt nem csinálja, az már nem is jó. Ahhoz hogy itt gyökeres változás legyen, nem 4 év kell hanem nagyon sok és még csak most kezdődött el.

Mit pattogsz itt? huszon x elcseszett szart ne lehet 1 hónap alatt, de még egy ciklus alatt sem kisöpörni!

Vagy te azt hitted?

Most már legalább jó úton vagyunk!

Hajrá Magyarország!

2010. jún. 8. 18:30
 8/18 anonim ***** válasza:

És Te nem vagy szoci? Minden egyes mondatod át van itatva a komenista propaganda bűzös, fertőző, mételyes mocskával. Próbáltam irodalmian megfogalmazni, hogy f*szságaival. ;)

Kár, hogy a Fidesz az ilyen emberekért is dolgozik...

2010. jún. 8. 18:30
 9/18 anonim ***** válasza:
40! Ezt melyik halálfalónak írtad? :D annak aki a határozatlanságot írta? :D
2010. jún. 8. 18:32
 10/18 anonim ***** válasza:

"Tudod, ezek az intézkedések MINDENKIRE kiterjedően nagyon nagyon jók, még rajtad is segítenek."

Igen. Főleg a minimálbérre beállítottaknak segít sokat. Eddig nem kellett adózniuk, most viszont 16%-ot fizethetnek.

VIKTOR! KÖSZI A SEGÍTSÉGET!!!

2010. jún. 8. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!