Bölcs dolog volt Vona Gábornak megnövesztenie a szakálát és agyondícsérnie az iszlámot?
Vagy bölcs maradott volna ha hallgatott volna? A választások szempontjából kérdezem.
https://www.youtube.com/watch?v=FXlcPnLUp4M
https://www.youtube.com/watch?v=3d4yhU7ax-c
"- Nem furcsa mégis egy ilyen iszlámbarát kijelentés egy keresztény ország keresztény értékeket hirdető pártjának római katolikus elnökétől?
– De. Pláne, ha félremagyarázzák. Ez a kijelentésem nem arról szólt, hogy az iszlám vallást támogatom a keresztény vallással szemben. Azt mondtam: az iszlám kultúrkör erősebben védi a saját tradícióit, mint a keresztény. Ez pedig tény. Bárcsak a keresztény egyházak is erőteljesebben és bátrabban védenék a nemzeti hagyományokat, bárcsak egyértelműen és határozottan elítélnék azt a szellemi-lelki környezetszennyezést, amit a liberalizmus ránk ömleszt! Többször elmondtam már mint római katolikus, hogy nem helyes, ha az egyház megelégszik azzal, hogy ő csupán egy szociális intézmény, és közben hagyja a hazugságot tombolni. Az ideológiai harcot is fel kellene vállalni. Mindezt tehát nem a kereszténység ellen, sokkal inkább érte mondtam."
Nem tudom ezen mit nem lehet érteni. Amúgy Orbán Viktorunk is mondott hasonlóakat az iszlámról, meglepő módon azon senki sincsen félháborodva.. :)
(mielőtt még megint azt mondod, hogy blöffölök: [link] )
14-es, kíváncsi lennék a beszéd többi részére is, nagyon szerettek pár mondatot kiragadni egy hosszabb beszédből.. :)
Amúgy nagyon jó hogy egy lassan tíz éves felvétel alapján határoztok meg valakit '18 ban.
"Amúgy nagyon jó hogy egy lassan tíz éves felvétel alapján határoztok meg valakit '18 ban."
Orbánnak azt is felemlegetik, mikor óvodás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!