Mi az az antifa?
"mi az antifa? többnyire pánk hülyegyerek mind, annyira "értelmes" a nézésük, komolyan mondom, azt a bárgyú balf.sz pofát.....ütni kéne mindet"
Miért talán a hungaristák értelmesebbek, vagy a fehérmániás hülyék? Akik nem nézik az emberi értékeket, fekete vagy halál rád, fehér vagy de most erőszakolod a lányom? Ja ha fehér vagy az más. Az ilyen felfogás mennyivel jobb? Miért b.lfasz, meg bárgyú? Van két punk ismerősöm az írás stílusodat tekintve lemosna mindkettő műveltségben. Én sem helyeslem a nagy irtsunk ki mindenkit aki nem fehér hülyeséget, ezért most engem is letörölnél? Hajrá, de ami vigasztal szellemi téren legalább magasabb szinten vagyok nálad.
"Akik nem nézik az emberi értékeket, fekete vagy halál rád, fehér vagy de most erőszakolod a lányom?"
Jaja, tényleg nagyon felettem álsz, hűha. Azért megmagyarázhatnád hogy ez a mondatod mit is akar jelenteni, te "felsőbbrendű" fagyűlölő kretén =D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!