Ha a menekültek befogadásához kötik majd az EU pénzeket, akkor Orbán 360 fokos fordulatot fog venni?
"Milyen provokáció? Egy kérdést tettem fel :D"
És még azt is sz*rul! Azt hiszem a főnökeidtől ma nem kapsz dicséretet, meg fizetést. ;)
24
Okés, légy abban a hitben, hogy bérkommentelő vagyok. Így legalább ÉN jobban átlátom, hogy milyen emberek is szavaznak a fityiszre :-DD
"Istenem mennyi buta van ebben az országban. És akkor sokan csodálkoznak a szellemi szinvonalon."
Így van, te magad vagy az élő példa rá! ;)
"#21: Bérkommentelés a Fidesznél divat."
Akkor a ballibek "önkéntesen" csinálnak hülyét magukból?
"Attól, hogy brüsszelezik orbán, még beengedte a kvóta szerinti csőcseléket, csak kirabolta őket is egy "letelepedési kötvény" nevezetű csodával. Amit offshore számlákon helyeztek el a saját részükre."
Látod, ezért van belőletek elege már az ellenzéki szavazóknak is.
Úgy hazudtok, mint a vízfolyás.
A letelepedési kötvényre azért volt szükség, mert az agyondicsért Bajnai Nemértettünkhozzá Gordon akkora lyukakat hagyott a költségvetésben, hogy az ország hónapokon belül összeomlott volna, nem beszélve az ügyesen elhelyezett időzített bombákról ( a kormányváltás után esedékes fizetésekről)
Orbán elment Brüsszelbe haladékot kérni, de elhajtották, nem volt más választás, mint az összes unortodox módszer, amit el tudtak érni.
Ezek egyike volt a letelepedési kötvény.
Nem offshoreba ment, hanem az előző kormány által a csőd szélére lökött gazdaság megmentéséhez kellett.
Szóval vésd az eszedbe, hogy az összes letelepedési kötvényes a ballib bagázs sara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!