A Tesco miatt éhezünk?
Figyelt kérdés
Ha idegenek, idegen szívvel ingyen építhetnek egy óriási áruházat, ahol mindenféle szerzett terméket nagy mennyiségben= olcsón továbbértékesítenek, de a helyiek, ha szakértelmüknek megfelelő tevékenységet akarnak végezni, legyen az bolt, üzem, műhely, az első pillanattól kezdve magas adókat fizetnek, ugyanakkor ha elmennek dolgozni, éhbért lapnak, akkor csodálkozunk, hogy nem működik a gazdaság? Pontosan ez az éhhalálhoz vezető út.2018. febr. 21. 20:49
1/9 anonim válasza:
Ha nincs pénzed vásárolni, az a tesconak se jó.
3/9 anonim válasza:
Én a fogyókúrám miatt.
Megfogadtam, hogy nyár közepére formába jövök, közben meg van rajtam 20 kiló fölösleg, bele kell majd húzni.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, mert sok dolog nem tetszik ugyan, de azt nem mondhatom, hogy éhezek.
5/9 anonim válasza:
A magyar gazdaság halála a hatalmas, egyedül álló közteher (amit aztán egyesek kocc nélkül lopnak el), ami meggátolja a fogyasztás növekedését; ahol nincs fizetőképes kereslet, ott nincs prosperáló kereskedelem sem!
6/9 anonim válasza:
Inkább idegeneknek - külföldieknek - fizetünk 10 Ft-vel kevesebbet mint a helyi kisboltban 10 Ft-vel többet. A tesco teli van, mert minden megvan ott ami kellhet nekünk. Kisboltba meg alig 1-2 ember, mert drága és kevés minden van.
7/9 anonim válasza:
Nálunk a kisbolt is tele áruval és vásárlóval is. Napi heti bevásárlásért se nagyon éri meg elmenni Tescóba ha azért utazni kell
8/9 anonim válasza:
Én pl rühellem a tescot és a hasonló nagyboltokat,parkolás tülekedés a kosárral km-eket kell gyalogolni mindenért pénztárnál hosszú sorok.. a kisboltban pillanat alatt összekapdosom ami kell,nagyon kedvesek az eladók is lehet velük beszélgetni(ahová én járok ott azok) és ha kérek valami extrább dolgot ,be is szerzik.Lehet drágább néhány dologban de sok apróbb dologban meg olcsóbb mint a tesco .És negyed annyi idő alatt megveszem amit kell mint a multinál.Nekem megér néhány 100ft-ot ez.
9/9 Estádio de Felchút válasza:
Mit nem adnék egy-két hét éhezésért így a bikiniszezon előtt :((
Persze ma este is bezabáltam két tortillatekercset, edzőteremben meg utoljára januárban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!