Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hát normálisak ezek? Most...

Hát normálisak ezek? Most nézem, hogy szinte minden egyéni EVK-ban 6 jelölt indul? Kormányváltás?!?

Figyelt kérdés
Indexen van kint, hogy kire lehet EVK-ként szavazni. Tiszta mérges lettem. Ez nevetséges. És ezek szeretnének kormányt váltani? Hát emberek,,,,ez alulmúlja minden elképzelésemet. Nem elg, hogy listán lesz vagy 90 párt, itt is megosztják a szavazatokat...

2018. febr. 20. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
A kampánytámogatás arra van, hogy támogassa a jelöltek kampányait. Ha nincs jelölt, mert visszalépett, ugyan mit kéne támogatni???
2018. febr. 20. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

"Minden csak feltételezésen alapszik, amit a pártok valós támogatottságáról tudtok"

Igen, nyilván az összes közvéleménykutató elméri és a Fidesznek igazából csak 10%-a van.

2018. febr. 20. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
52%-os, te valami fideszes bérkommentelő vagy?! Mert nagyon úgy fest a válaszaidból. Engem már hívott fel közvéleménykutató és képzeld , bemondtam a Fideszt, de törjön le a kezem, ha rájuk szavazok. Elég sokan ugyanezt teszik. Valóban nem tudod a pontos számokat, sőt, jelen politikai viszonyok között, a közelítőt sem.
2018. febr. 20. 23:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy elessen a listától, ahhoz először listát kéne állítani.

Azt egy fika párt nem tudja megcsinálni.

2018. febr. 20. 23:25
 15/18 anonim ***** válasza:
31%

Egyáltalán nem vagyok fideszes bérkommentelő, csak van eszem és nyitott szemmel járok.

Mit kell ehhez fideszes bérkommentelőnek lenni? Az a bajod, hogy én nem élek álomvilágban?

2018. febr. 20. 23:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
"Hát normálisak ezek?" Nem tudom, egy ideje nekem is kétségeim vannak ezügyben.
2018. febr. 21. 00:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Az ún. "baloldalnál" senki sem tesz többet a Fidesz győzelméért. Néha már úgy tűnik, mintha a Fidesz lefizette volna őket.
2018. febr. 21. 07:49
 18/18 A kérdező kommentje:
15. Nem látszik 😁😁😁
2018. febr. 21. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!