Nem Mo-on élőket kérdezek; van-e elképzelésük arról, hogy melyik párt képviselné az ő érdekeiket?
Vannak itt elég sokan, akik külföldön élnek, érdekes lenne megtudni, hogy gondolkodtak-e ezen, és hogy mire jutottak.
És még egy kérdés azokhoz, akik tudják, hogy kik képviselnék őket; hogy végülis készülnek-e a szavazásra. Vagy nem.
Gondolom a jelen kormányt, már csak azért is mert megadta nekik a jogot, na meg arányaiban véve elég sok támogatást küld az elődjeihez képest.
Egy biztos külhoni magyarok nem szavaznak a DK-ra érthető okokból nem kell hogy soroljam,
2.
Bocsáss meg, nem ezt kérdeztem. És nem is tőled; elnézést.
Ha ott elnem azt az eletet amit most nem ott elek, valoszinuleg Fidesz - akarmennyire is messze van a tokeletesen finkcionalo parttol- lenne a legkozelebbi ami kepviselne erdekeimet.
Tekintve hogy mar regen eljottem onnan, tisztelettel tavoltartom magam a szavazastol ezuttal is.
Köszönöm.
És szabad megkérdeznem, hogy miért nem élsz az állampolgári jogoddal, hogy a választásban részt vegyél?
Nem hinnem hogy teljesen igaszsagos lenne az ottlakokkal szemben hogy - igaz csak egy arva szavazattal- de valahogyan megis befolyasolnam a valasztasok eredmenyet egy olyan orszagban amit 35 eve elhagytam.
Ugyanugy mint akik elhagyjak valasztott hazamat,es mashol elik eletuket sem illene hogy eljenek szavazati jogukkal es gyermekeim jovojet befolyasoljak a vilag masik felerol
Köszönöm.
Nem értek egyet, ha engem kérdezel. Gondolom, ismered a külföldön leadott szavazatok jelképes értékét.
Ha jól értem, akkor elvből csak a lakóhelyeden akarsz a körülötted élők jövőjéhez hozzáadni, a szülőhazádéhoz azért nem, mert másik hazát választottál helyette magadnak.
És akkor elvből nem használsz ékezeteket sem, ha jól értem.
Javíts ki, ha rosszul gondolom.
8.
Miért ne láthatnék angol billentyűzetet? Miért kérded, ha szabad megtudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!