Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mit kellene a...

Fideszesek! Mit kellene a Fidesznek tennie ahhoz hogy kiábránduljatok belőlük?

Figyelt kérdés
Lenne-e, van-e olyan cselekvés, amire azt mondanátok, hogy kiábrándító? Vagy nincs, csinálhatnak bármit akkor is csak a fidesz?

2018. febr. 19. 11:32
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
50%

Ha az Élő Isten hirtelen kapna egy szívinfarktust a sok lerakódott hájtól és a magas koleszterintől, az elég kijózanító lenne nekik.

Kíváncsi lennék egy Orbán nélküli Fideszre. Szerintem nem mennének túl sokra.

2018. febr. 19. 11:46
 2/40 anonim ***** válasza:
52%
Még akkor is mellettük állnának, ha a vezér megerőszakolná a saját anyját, vagy valamelyik szavazójának az anyját, mert azt is biztos "jó okkal, a népért teszi". Bár találkoztam már kiábrándult fidesz szavazóval, sajnos nem jellemző. Mindent képesek vityának lenyelni a hívei
2018. febr. 19. 11:48
 3/40 anonim ***** válasza:
55%
Például melegházasságot vezet be, pozitív dologként állítja be a migrációt.
2018. febr. 19. 11:49
 4/40 anonim ***** válasza:
43%

Vannak problémáid az életben.

2018. febr. 19. 11:52
 5/40 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a kiábrándulás már megtörtént. Csak nincs más helyette.
2018. febr. 19. 11:56
 6/40 anonim ***** válasza:
69%

Már ki vagyok ábrándulva:( Sajnos nem ezen múlik, hanem azon, hogy meglátásom szerint a többi nemhogy még rosszabb, egyszerűen nincs több:(

Az utolsó választás óta már majdnem meggyőztem magam, hogy a Jobbikra szavazzak, noha elég rossz véleményem van róluk (is), de azóta már többször is sikerült magukat (is) szembeköpniük.

2018. febr. 19. 11:57
 7/40 anonim ***** válasza:
90%

Időpont ma 11:57

mint pl mivel? ők engedték be a migránsokat a migránsellenes politikájukkal? miattuk van 27% áfa? miattuk nagy a kivándorlás? miattuk halnak az emberek a sürgősségin? miattunk nincs uniós bér, csak uniós árak?

2018. febr. 19. 12:01
 8/40 anonim ***** válasza:
68%
Ha ezek idén maradnak, én megyek, és erős a gyanúm, hogy ezzel nem vagyok egyedül az országban
2018. febr. 19. 12:13
 9/40 anonim ***** válasza:
36%

ma 12:13

Az a baj, hogy kimentek az országból és hagyjátok az országot ezeknek prédának!

Menjetek az utcára!

2018. febr. 19. 12:21
 10/40 anonim ***** válasza:
92%

7: Elvakult hívők minden oldalon vannak.

Én nem foglalkozom velük.

Az ismerősi körömben igen jól látják az emberek a hibákat. Normálisan gondolkoznak. Nem elvakultak. Azt is látják, ami pozitív döntés volt. Mert volt az is.

Olyan nincs, hogy valami teljesen jó vagy teljesen rossz.

De mi van, ami jobb lehetne? Szerintem a bal oldal sem lenne kevésbé korruptabb. Az "átlag" embereknek sose lesz igazán jó, akárki is van hatalmon.

2018. febr. 19. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!