Fideszesek! Mit kellene a Fidesznek tennie ahhoz hogy kiábránduljatok belőlük?
Ha az Élő Isten hirtelen kapna egy szívinfarktust a sok lerakódott hájtól és a magas koleszterintől, az elég kijózanító lenne nekik.
Kíváncsi lennék egy Orbán nélküli Fideszre. Szerintem nem mennének túl sokra.
Vannak problémáid az életben.
Már ki vagyok ábrándulva:( Sajnos nem ezen múlik, hanem azon, hogy meglátásom szerint a többi nemhogy még rosszabb, egyszerűen nincs több:(
Az utolsó választás óta már majdnem meggyőztem magam, hogy a Jobbikra szavazzak, noha elég rossz véleményem van róluk (is), de azóta már többször is sikerült magukat (is) szembeköpniük.
Időpont ma 11:57
mint pl mivel? ők engedték be a migránsokat a migránsellenes politikájukkal? miattuk van 27% áfa? miattuk nagy a kivándorlás? miattuk halnak az emberek a sürgősségin? miattunk nincs uniós bér, csak uniós árak?
ma 12:13
Az a baj, hogy kimentek az országból és hagyjátok az országot ezeknek prédának!
Menjetek az utcára!
7: Elvakult hívők minden oldalon vannak.
Én nem foglalkozom velük.
Az ismerősi körömben igen jól látják az emberek a hibákat. Normálisan gondolkoznak. Nem elvakultak. Azt is látják, ami pozitív döntés volt. Mert volt az is.
Olyan nincs, hogy valami teljesen jó vagy teljesen rossz.
De mi van, ami jobb lehetne? Szerintem a bal oldal sem lenne kevésbé korruptabb. Az "átlag" embereknek sose lesz igazán jó, akárki is van hatalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!