Akik a néppártosodás miatt fordultak el a Jobbiktól, azok Fideszesek lettek?
Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 16:22
1/11 anonim válasza:
A fidesznek meg van a stabil szavazótábora. Ha hozzá is csapódik néhány a jobbik pólusváltása miatt, az a jelenlegi helyzetben nem oszt, nem szoroz. A jobbik arculatával az a gond, hogy elvesztette az eredeti arculatát.
3/11 anonim válasza:
Végülis... Van egy valódi néppárt, meg van egy szervezet, ami mindent kipróbál hogy hatalomra kerüljön, köztük a néppártosodást is.
Akinek eleve ez kell azok már a Fideszben vannak...
4/11 anonim válasza:
nem, ők boldog külföldiek lettek
5/11 anonim válasza:
Hát, manapság már Budaházy is a Fideszt élteti.
Úgyhogy igen.
6/11 anonim válasza:
Idén is a Jobbikra fogok szavazni, de már csak azért, mert nincs jobb.
7/11 anonim válasza:
Én mindig is a jobbikra szavaztam és fogok is. Nem értem ezt a néppártosodásos felháborodást, szerintem semmi baj nincsen. A magyarokért vannak, nem az idegenekért.
9/11 anonim válasza:
Kisebb részük talán igen, de s többség, szerintem túlságosan utálja ehhez a a Fideszt és inkább arra vár,hogy a Jobbik "visszaforduljon", vagy alakuljon egy új, radikális párt.
10/11 anonim válasza:
Te odaverődnél ezekhez? https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
99,8%-a ilyen a fidesz szavazóknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!