Reálisan mennyi a %-os esélye, hogy a Jobbik nyeri a választásokat áprilisban?
Indok,hogy miért vagy miért nem?
Pártfüggetlenek véleményét várom, nem szimpatizánsokét, mert ők nem tudnak objektíven ítélni. Köszönöm
Nekem egyelőre nincs pártom, de talán még a Momentum áll hozzám a legközelebb.
A Jobbiknak reális esélye a győzelemre nincsen. Ha muszáj %-ot mondani, akkor legyen 3% és akkor nagyvonalú voltam.
Lehet, hogy listán elérnek 15%-ot is(ami szintén nagyon jó lenne nekik a jelenlegi helyzetükben), de egyéniben matematikailag nincs esélyük, mert azokon a helyeken eleve a fideszes a befutó, kivéve Budapest bizonyos kerületeiben, meg Szegeden, Miskolcon, ahol meg a baloldal.
A Jobbik egyébként ha semmit nem változott volna 2014-hez képest, akkor most brillírozhatna ebben a felhozatalban, de jól elcseszték a maguk szempontjából, Vona pálfordulása több szavazatot vitt ,mint amennyit hozott a statisztikák alapján. Ezt én úgy mondom, hogy nekem a régi Jobbik amúgy sokkal ellenszenvesebb volt, de én amúgy se szavaznék soha rájuk, Vona sem hozta meg a kedvem, ellenben a saját betonbiztos választói egy jó részének elvette a kedvét.
Mindenféle elvektől függetlenül, ez szimplán stratégiai szempontból nem volt jó húzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!