Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Reálisan mennyi a %-os esélye,...

Reálisan mennyi a %-os esélye, hogy a Jobbik nyeri a választásokat áprilisban?

Figyelt kérdés

Indok,hogy miért vagy miért nem?

Pártfüggetlenek véleményét várom, nem szimpatizánsokét, mert ők nem tudnak objektíven ítélni. Köszönöm

2018. febr. 18. 19:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
Semmi esélyük. Vona irányvonal váltása előtt még nem ezt mondtam volna, de mostmár igen. 3-4 egyénire számíthatnak max. Lehet, hogy korrupt és tolvaj ez a kormány, de amíg ilyen vllalhatatlan az ellenzék, addig szinte biztos, hogy maradnak.
2018. febr. 18. 20:48
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

Nekem egyelőre nincs pártom, de talán még a Momentum áll hozzám a legközelebb.

A Jobbiknak reális esélye a győzelemre nincsen. Ha muszáj %-ot mondani, akkor legyen 3% és akkor nagyvonalú voltam.

Lehet, hogy listán elérnek 15%-ot is(ami szintén nagyon jó lenne nekik a jelenlegi helyzetükben), de egyéniben matematikailag nincs esélyük, mert azokon a helyeken eleve a fideszes a befutó, kivéve Budapest bizonyos kerületeiben, meg Szegeden, Miskolcon, ahol meg a baloldal.

A Jobbik egyébként ha semmit nem változott volna 2014-hez képest, akkor most brillírozhatna ebben a felhozatalban, de jól elcseszték a maguk szempontjából, Vona pálfordulása több szavazatot vitt ,mint amennyit hozott a statisztikák alapján. Ezt én úgy mondom, hogy nekem a régi Jobbik amúgy sokkal ellenszenvesebb volt, de én amúgy se szavaznék soha rájuk, Vona sem hozta meg a kedvem, ellenben a saját betonbiztos választói egy jó részének elvette a kedvét.

Mindenféle elvektől függetlenül, ez szimplán stratégiai szempontból nem volt jó húzás.

2018. febr. 18. 21:27
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Miskolcon mondjuk pont jó esélye van az 1-es VK-ban. Jakab Péter indul a hazaáruló Csöbör Katalin ellen. Az az egyéni talán meg lesz tényleg.
2018. febr. 18. 21:42
 14/25 anonim ***** válasza:
6%
Nem vagyok független, a Fideszre szavazok majd szerintem, bár az az igazság, hogy annyira nem szeretem őket. Ha nem kötnek koalíciót ezután senkivel szerintem 1-2%. Ha kötnek valakivel akkor együtt sem sok, mert az összes pártnak lehet kb annyi szavazója mint a Fidesznek, de a Jobbik szerintem nem nagyon foghat össze bizonyos pártokkal. Ebben az esetben olyan 10%. Indok: Az összes közvélemény kutatási eredményben (ha jól tudom) magasan vezet a Fidesz, Vona Gábor tett olyan dolgokat ami sokaknak nem tetszik.
2018. febr. 19. 00:01
 15/25 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem már annak is örülhetnek, ha meg tudják közelíteni a 2014- es eredményüket.
2018. febr. 19. 02:38
 16/25 anonim ***** válasza:
8%
Reálisan a nyerésre 0%.
2018. febr. 19. 08:13
 17/25 anonim ***** válasza:
69%
50% Vagy megnyerik. Vagy nem
2018. febr. 19. 09:00
 18/25 anonim ***** válasza:
A Jobbik a "pálfordulással" bukott sok szélsőségesebb, régebbi szimpatizánst, ugyanakkor rengeteg emberhez meg így jutott el! Az a kérdés, hogy a rendkívül magas arányú passzívok közül ki, hány százaléknyit tud megszólítani és maga mellé állítani?! Ráadásul a kiábrándult fideszesek is leginkább a Jobbiknál fognak lecsapódni...
2018. febr. 19. 10:10
 19/25 A kérdező kommentje:
18. Ezt cáfolnám. 3 exfideszes haverunk is LMP-s lett, pedig nagy fideszesek voltak. Pont azért nem lettek jobbik szimpatizánsok, mert megkörnyékezte a jobbikot simicska. Már a fidesznél is elegük volt belőle.
2018. febr. 19. 10:49
 20/25 anonim ***** válasza:
8%
Az ellenzék folyamatosan arról ábrándozik, hogy majd a bizonytalanok vagy a mindenkori passzívak döntik el a választást. Hát nem. Akit eddig nem érdekelt a politika, ezután sem og elmenni szavazni, cirka 3 millió. A bizonytalanok száma kb 900ezer. Az pedig arányosan elfog oszlani 5-6 párt között....Tehát nem kellene kormányváltásról álmodozni és hülyíteni a szavazókat. Vona Gábor pedig remélhetőleg lemond a p..ba.
2018. febr. 19. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!