Mennyi az esélye, hogy a Jobbik nyeri a következő választásokat?
Figyelt kérdés
És ha megnyerik,a sorkatonasággal mi lesz ?2017. jún. 22. 14:24
1/17 anonim válasza:
Nem hinném, hogy megnyerik. Az ilyen szélsőséges pártok mindig ilyen 20% körül ragadnak vagy inkább alatta.
3/17 anonim válasza:
50%. Vagy igen, vagy nem.
Viccet félretéve kicsi a nyerés esélye, a jobbik több szavazót vesztett a radikálisok közül, mint amennyit nyert a néppártosodással. De az ellenzékiek közül még mindig ő lesz várhatóan az egyik legerősebb, az biztos hogy a parlamentbe bekerülnek.
4/17 anonim válasza:
Kicsi. Szerintem 2018, még a Fideszé
5/17 anonim válasza:
Nem tudom, de jelenleg Magyarországon nincs sorkatonaság és a Jobbik se vezetné be. De én személy szerint nagyon szurkolok nekik, mert Viktor lassan Kádár szerepét akarja betölteni
7/17 Koplárovics Béci válasza:
Kb annyi, mint amennyi Andorrának volt ellenünk.
8/17 anonim válasza:
100% mivel egyenlőre más esélyes nincs.
9/17 anonim válasza:
Mondják hogy így meg úgy csak ők tudják leváltani O.V.-t,és hogy mennyi a támogatottságuk,igaz hogy ők a 2.számú erő,azért valljuk be nincs sok esélyük,de ha meg is nyerik,akkor is az ígéreteik hiába szépek,ha nemtartják be azokat.
10/17 anonim válasza:
Nehéz megmondani. Nagyon mondják, és biztosak benne, hogy 2018-at ők nyerik. Arra gyanakszom, hogy Simicska révén tudnak valamit, amit a választás előtt néhány héttel bedobnak, ezzel kiábrándítva a Fidesz szavazóit. Ha pedig azok elbizonytalanodnak, akkor vagy szavaznak ismét a Fideszre, vagy a már néppárt Jobbikra. Nem hülyék ők se, van valami aduász a kezükben. A legjobban az foglalkoztat, hogy mi az. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!