Mennyi az esélye, hogy a Jobbik nyeri a következő választásokat?
#5 #6
Össze sem lehet hasonlítani Orbánt Kádárral.
Politikai felfogás szerint sem és emberileg sem.
Azért Orbánról nem hallottam, hogy több embert végeztetett ki mint Haynau. Én eddig ezt csak Kádárról hallottam. De biztos én tudom rosszul.
Magyarország egyetlen reménye a Fidesz.
Bármely másik párt beengedné a migránsokat.
DARKFACE!
Hiszel a Fidesz uralta médiának!? Nem szeretnék személyeskedni, ezért általánosságba mondom... Aki hisz a Fidesz lejáratókampányának az az intelligencia hiányának köszönhető.
A Jobbik utasítja el legjobban a migráns betelepítést. A Jobbik (Toroczkai László, Jobbik alelnök) ötlete volt a kerítés megépítése. A Fidesz folyton azt figyeli mit talál ki a jobbik, és ők azt úgy valósítják meg, mintha ők találták volna ki.
Ajánlom neked, hogy választás előtt olvasd el a pártok programját. Figyelmeztetlek, a Fidesz programját ne keresd, mivel nincs. A Fidesz programja a tudatmanipuláció a médián keresztül és az ellenzék ötleteinek megvalósítása saját ötletként beharangozva és a "kisemberek" lehúzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!