Horthy Miklós unokája pár éve áttért az iszlám hitre. Mit szólna ehhez Horthy? És mit szól ehhez Orbán?
Horthy unokája még talán a 60-as években tért át, és valami szektaszerű muzulmán akármire. Arra, ami a valamilyen húzottszemű felesége országában van.
Nem Horthy nevelte, az apja hősi halált halt a II.vh-ban, az anyja újból férjhez ment, stb.
Elemezni lehetne, hogy vajon miért mondott valami olyat, hogy neki azért jó a muzulmán hit, mert napi ötször imádkozhat. Vagy valami ilyesmit.
Nem volt egyszerű élete, az biztos. A nagyapja is meghalt már 57-ben.
Apja meghalt, nagyapjával élt számüzetésben Portugáliában.
Egyébként megtaláltam a cikket, értelmes embernek tűnik:
13.
Szerintem az anyjával -meg intézetekben- élt Londonban. De a nagyapja tanította meg úszni, az biztos.
Horthy Miklós 57-ben meghalt. Nem véletlenül pont 56 után.
Az a valamilyen indonéz változatú muzulmán nem az, mint amit mi általában a muzulmán alatt értünk.
A család református volt; keresztyén, nem keresztény. Még a 80-as években is volt egy házuk Pesten, amit a kommunisták elfelejtettek "államosítani", vagy átírni a telekkönyvben. Nem hiszem, hogy 89 után még átírták volna, szóval biztos, hogy van hol laknia Pesten is. Mert szerintem kétlaki életet él.
Fönntartom, hogy a történelem jól szétzilálta az életét, annak a következménye lehetett, hogy áttért.
De biztos olyan muzulmán ő is, mint amilyen a magyarok kereszténysége is, erős természethívő felhangokkal.
Nyugodtan békén hagyhatjuk, nem fog a választásokban számítani, lejárt lemez.
Persze, de az is lehet hogy a németek intézték el az apját, mert jóban volt az angolokkal.
Nem is ez a kérdés, hanem hogy mi az ami megtetszett neki az iszlám vallásban, és mi az ami többet ad neki a a kereszténységnél.
Orbánt azért említem, mert folyton a muszlim fóbiájával jön, hogy majd ő megvédi EU-t a muszlimoktól...
Kérdező, javaslom ezt a videót nézd meg Orbánról aztán mond el mi a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!