Ti csalódnátok a honfitársaitokban, ha újra megszavaznák a Fideszt, holott nyílvánvaló, hogy tönkretették a hazánkat?
Figyelt kérdés
Reménykedtek még abban, hogy a többség még nem vakult el teljesen, és felébrednek ebből a hipnózisból?2018. febr. 17. 22:33
1/20 anonim válasza:
Én nem csak a honfitársakban hanem azokban is akik nem magyarok mégis ide szavaznak, holott semmi közük hozzánk.
Lebutított az ország, ne remélj nagy csodákat. Lehet nemsokára megint minden cirill betűkkel lesz kiírva.
2/20 anonim válasza:
Én már nem tudok bennük csalódni. Tudom, hogy meg fogják szavazni újra 2/3-dal.
Teljesen fel vagyok rá készülve. Még az is lehet, hogy 70%+ lesz.
3/20 anonim válasza:
Nem.
Akkor csalódnék (pozitívan) ha nem választanák me
g a Fideszt.
4/20 anonim válasza:
Mitől nyilvánvaló? Mert a 444 megírta?
5/20 anonim válasza:
Igazából, már nincs semmi a magyar politikában, ami még csalódást tudna okozni.
6/20 anonim válasza:
Én akkor csalódnék, ha másik párt nyerne. Mert ki lenne jobb?
7/20 anonim válasza:
Az ország tönkretétele miben nyilvánul meg? Nekem nem rémlik hogy itt az előző kormány alatt Svájc lettünk volna és most onnan Mozambik szintjére estünk volna vissza. Sőt..
8/20 anonim válasza:
Most kérdezted meg ötvenedjére, hogy: ugyan, ki lenne jobb?
BÁRKI!
Ilyen sz@rt bárki tud produkálni...
9/20 anonim válasza:
8#, neked elmentek otthonról. 😂😂
Innen el lehetne érni rohadt gyorsan Albánia szintjét is ha valóban összefogna a mostani ellenzék.
10/20 anonim válasza:
Nekem mindegy ki kormányoz, csak ne legyen internet adó...mert akkor lesz itt hadd el had...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!