Az ellenzéknek most azzal van baja, hogy a kormány gondol a szegényekre és ételt oszt nekik?
Olyat írnak, hogy összeomlott a szociális rendszer.
Ez jó vicc annak fényében, hogy a képek szerint is ételt oszt a Fidesz a rászorulóknak! Akkor mégis mi omlott össze, ha nagyon is működik?
Nem értem, ezek semmivel nem elégedettek?
Ahogy elnézem ezt is közpénzből szervezték, de mindent teleraktak Fideszes plecsnikkel. Ez a csalás. Közpénzből kampányolnak, megint, az ellenzék meg adományokból és pártpénzből osztogat. A kettőt azért nem hasonlítanám össze. Tudod, a te pénzedből én is szívesen adakozok akármennyit.
Oké hogy ételt osztogat a "Magyar kormány", de miért kell ebből kampányt verni? Az adófizetők pénzéből osztogatják, nem a sajátjukból. Melyik ellenzéki pártnak lenne lehetősége közpénzből kampányolni? Ja, egyiknek sem.
# 12/12 Időpont ma 08:30
Ja, de az ellenzéki pártok nem közpénzből. Az bűncselekmény.
Azért az valóban vicces, hogy "összeomlott a szociális rendszer":D
Elég izzadságszaga van a dolognak.
Magyarország jobban teljesít harsogja a fidesz propaganda gépezet, az ételosztásokon meg egyre csak nőnek a sorok, nem egy két csöves lézeng! itt kérem hosszú végeláthatatlan sorokban hömpölyög már a tömeg.
Ezt hozta nektek emberek azorbán illiberális demokráciája, a munka törvénykönyv átírása az alkotmán átalakítása köszönjétek meg azorbánnak.
Régen lenézték a hajléktalanokat mert volt muka jó fizetés és aki ennek ellenére hajléktalan lett az meg is érdemelte.
A létbizonytalanság miatt sajnos mára oda jutott az ország hogy bárkiből lehet hajléktalan.
Nekem két problémám van. Az egyik, hogy ha a fidesz oszt az nem kampány, az puszta keresztény szeretet, ha más akar ételt osztani, akkor az politikai kampány és nem engedik.
A másik, hogy elvileg nincsenek is szegények, az ország fejlődik, mégis most azzal kampányolnak a fideszesek is, hogy hány száz adag ételt / tejet osztanak ki. Télen is, a Blahán napi 1600 adagot osztottak és nagyon kevés maradt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!