Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az iskolának joga van eldönten...

Az iskolának joga van eldönteni, hogy a diákok milyen ruhát viselhetnek vagy, hogy milyen eszmét vallhatnak?

Figyelt kérdés

17 éves gimnazista fiú vagyok.

Szerintem ez politika, úgy, hogy ideírom a kérdést.

Skinhead vagyok, így ennek megfelelően öltözködöm, tehát ez elég szembetűnő.

Viselek bakancsot, bomber dzsekit, kopasz vagyok, terepmintás nadrágot viselek és vannak különböző felvarróim:árpádsávos, kelta keresztes, Wehrmacht keresztes.

A nézetemet hangoztatom, előfordul egy két zsidózás meg karlendítés is.

Felmerül azonban a kérdés, hogy az iskolának mi köze ehhez?

A tanárok ugyanis állandóan zaklatnak és volt már, hogy levittek az igazgatóhoz.

Van ehhez joguk? Van közük hozzá, hogy én milyen ruhákba járok és milyen eszmét vallok?

2018. febr. 15. 22:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

Igen, van közük.

Nem, azt el kell felejteni, hogy olyan ruhába mész suliba, amilyenben akarsz. Ezt el kell felejteni. A te ruháid alapból szabályokba ütköznek a Wehrmacht kereszt miatt kapásból, így szólhatnak.

Igen, szólhatnak amiatt, hogy karlendítéseset játszól, zsidózól és valószínűleg órán is hangoztatod a véleményeidet.

Igen, mindezekért szólhatnak, le is küldhetnek az igazgatóhoz, de simán ki is rúghatnának az iskolába. Aztán meg mehetnél skinheadeset játszani a cigányok közé, mert akiket eltanácsolnak iskolából azokat utána már csak a tipikus cigány iskolák veszik meg.

Meg gondolom csak ilyen tipikus divat skinhead tinédzser vagy és kb. fogalmad sincs a skinheadségről és azt se tudod ki volt az a személy, aki a börtönben 1 hónap alatt annyi levelet kapott, mint az egész börtön rabostul, igazgatóstul 1 év alatt, a cipőfűző jelőlésekkel se vagy tisztában, ahogy a punkokkal való visszonyukkal se.

2018. febr. 16. 08:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az iskola megszabhatja a házirendben, hogy milyen ruhában kell megjelenni. Van, ahol kötelező az egyenruha (ha nem tetszik, akkor menj máshova). Ha átlagos iskolába jársz, akkor igazából a terepgatyával és a bakanccsal semmi probléma nincs, itt a felsoroltak közül egyedül a Wehrmacht-ot nem kéne, hacsak nem a történelem tananyaghoz kapcsolódóan valamit szemléltetni szeretnél vele. :))

Az eszmékhez közül annyi van, hogy te odajársz és ha ez kirívó, mert hangoztatod, akkor kirúghatnak, mert nem akarnak veled tovább közösséget vállalni. De ez munkahelyen is van.

2018. febr. 16. 09:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták többen, a ruhába beleszólhatnak (házirend), az eszmébe nem. Csak ne csodálkozz, hogy a 17 éves kirakatnácikat nem bírják.
2018. febr. 16. 12:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Téged is zavarna ha egy kipás zsidót, kucsmás szovjet egyenruhást vagy egy hosszú lila hajú rúzsozott fiút látnál. Mindenki mást meg TE zavarsz.

Az együttélésnek vannak szabályai.

A politika mindenkinek a magányügye, iskolába ezt tilos bevinni. Szóval vagy befogod a szádat és nyugi lesz, vagy előbb utóbb nagy bajod lesz ebből.

Amúgy meg csak mondom, hogy ha akarsz egyetemre menni akkor nagyon gyorsan felejtsd el ezeket, mert onnét pillanatok alatt kibaxnak ilyen viselkedéssel.

2018. febr. 16. 12:53
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
#3! "Felpofoznál? Ó,mekkora liberális valaki" Állitotta valaki? NEM! Csak te ezt várnád el mástol a te náci nézeteiddel?
2018. febr. 16. 13:32
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

Hallod, majd kinövöd. De amúgy ez a szkinhedkedés már nem nagyon divat. Meg jobb, ha vigyázol, mert egyszer elkapnak a cigányok és szrrá vernek.

Ez ugyanaz, mint amikor a gárdisták emberkedtek a cigánytelepen, aztán csodálkoztak, hogy odacsaptak nekik.

Ezek a skinheadek, meg más neonácik gyáva kutyák. Ők pofáznak a romákra, hogy csapatban támadnak. Hát ők nem ugyanazt csinálják? :D

Nem leszel több ettől, és csak bajod lesz belőle, ráadásul nincs felsőbbrendű faj, az emberek is össze-vissza keveredtek. Nem vagy több, mint egy zsidó vagy roma, tetszik-nem tetszik ez van.

2018. febr. 25. 21:05
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

Igen, le lehet pontozni, de a gyűlölködés még sosem vezetett semmi jóra. A gyűlölet csak gyűlöletet szül. Ezért mondom, hogy izmozik a srác, akkor előbb-utóbb lesz, aki nem tetszését ököllel fogja kinyilvánítani. Az utálkozásnak sosincs jó vége.

Egy embercsoport összes tagját meg pusztán a bőrszíne miatt utálni meg mindenfajta fajelméletre építkezni meglehetősen gyermeteg és beteges.

Nem azt mondom, hogy be kell ijedni és bujdosni, de mindennek van határa. Én magyar vagyok, magyar érzelmű, büszke vagyok a magyarságomra, de ettől még nem vetek más embereket, csak azért mert más a bőrszíne, más nyelven beszél, stb. Ugyanúgy megadom egy négernek a tiszteletet, főleg, ha ő is normális.

Ha magadra akarsz haragítani rohadt sok embert Kérdező, akkor csak rajta. Sosem fogsz érvényesülni az életben így. Elvakít ez a hülyeség. De te vagy a saját sorsod kovácsa.

2018. febr. 25. 22:44
 18/22 Frühstück Wurst válasza:
14%

Üdv!

Én általános iskolába járok, és hát... Nem egy megszokott lányos viselkedésem van :D

Engem csak a bakancs miatt küldtek majdnem az igazgatóiba, pedig sehol sincs benne a házirendben hogy vasalt bakancsot tilos lenne hordani. El sem mondták iskolagyűlésen. Szerintem 17 évesen van jogod ehez. Karlendítéssel azért vigyázz. Én is szoktam az elvtársakkal de pl. a sarokban ahol nem lát senki :D

Még mindig jobb mint a haspóló-p1cs@n@drág kombináció, agyon kiszaggatott farmernadrág dekoltázs pólóval. Az utóbbiakat úgy tudom hogy tényleg nem szabad hordani (legalábbis nálunk) de a jó büdös élet sem sz@rja le hogy ők ezt csinálják.

Mindig mondják hogy légy önmagad nem?

Te azt tetted. :)

13/l

2018. febr. 26. 23:03
 19/22 anonim ***** válasza:

,,meg mindenfajta fajelméletre építkezni meglehetősen gyermeteg és beteges"

Főleg olyan fajelméletre nem, amiben mi magyarok annyival lettünk volna kiváltságosak, hogy mi őrizhettük volna a táborban a többi Hitlerék szemében aljanépet. :D De ugyanúgy mink is aljanép voltunk az ő szemükben, golyófogóknak, stb-re tartottak csak jóra minket.

2018. febr. 27. 08:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen lenéztek minket. A felsőbbrendű faj a német volt, a magyar csak kultúra hordozó fajnak számít az elmélet szerint. A zsidók, cigányok pedig kultúrarombolók. Legalábbis a beteg agyuk szerint.
2018. febr. 27. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!