hőbörgés... a szemünk előtt lopják szét az országot, teszik tönkre, számolják fel a demokráciát,
szerintem ennél szolidabbak nem lehetnénk
nyilván nem tetszhet mindenkinek minden, de azt, hogy "senki nem volt jó" szerintem meg kiérdemelték, és nem a 'csúnya frizurájukért' kapták
2018. febr. 14. 22:36
12/25 anonim válasza:
Azért ez, nagyjából mindenhol így van. Olyan kormány nincs, amelyik mindenkinek jó.
2018. febr. 14. 22:54
13/25 anonim válasza:
Hát van benne valami. 2010- ig mindenki az Mszp-t szidta, utána a Fideszt. Kíváncsi vagyok, ha kaptunk volna egy olyan kormányt, mint a nácik, a mai internet és egyéb technológiákkal megspékelve, akkor ide a különböző topicokba miket írnának. Mert hogy reggel egy csúnya kormányellenes bejegyzés, és délben már a sötét zárkában imádkozol, az biztos.
2018. febr. 14. 23:49
14/25 anonim válasza:
'Mert vannak igényeik, nem olyan trógerek mint az osztrák vagy a német.'
Bizisten, neked valami komplexusod lehet.
2018. febr. 14. 23:49
15/25 anonim válasza:
inkább neked van komplexusod szerintem.
2018. febr. 15. 09:29
16/25 anonim válasza:
Miért is? Nem én becsméreltem más nemzeteket.
2018. febr. 15. 09:42
17/25 anonim válasza:
"lessz" = lesz
"sosem fog jó lenni" = sosem lesz jó,
"a múltba is szidtak mindenkit" = a múltban
Azért nem mert a magyar egy széthúzó nép. Huszadrangú kérdéseken úgy össze tudnak kapni, hogy magyar magyart képes lenne egy kanál vízben megfojtani.
2018. febr. 15. 10:00
18/25 A kérdező kommentje:
ma 10:00
Szerintem a politika is egy szórakoztató dolog.
Ha nem lenne akkor az emberek miröl beszélnének az utcán?
2018. febr. 15. 10:04
19/25 anonim válasza:
Ha Jani is szétlop mindent, Józsi is szétlop mindent és Sanyi is szétlop mindent, akkor miért szeressem bármelyiket is?
2018. febr. 15. 10:47
20/25 anonim válasza:
#13-as az, hogy a jelenleginél létezhetne sokkal rosszabb is, nem fogja a jelenlegit legitimizálni. Csúsztatsz és félremagyarázol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!