Nemzetközi felvilágosító kampánynak Soros tervről lenne értelme?
Figyelt kérdés
Szerintem csak úgy lenne értelme, ha külföldiül is lennének plakátok akár más országokban is, és csak úgy hogy az ellenzékkel összefogva. Sajnos erre nem hajlandóak, az ellenzék Brüsszel oldalán áll, együtt hajtanák végre a Soros tervet. Meg kell állítanunk Brüsszelt, ehhez nagyszabású nemzetközi felvilágosító kampány kellene, hogy külföldön is felfogják miről van szó.#FIDESZ #Orbán Viktor #ellenzék #Brüsszel #kampány #Rogán Antal #Andrew G. Vajna #Habony Árpád #Németh Szilárd #Soros-terv
2018. febr. 14. 15:27
41/43 anonim válasza:
Először itthon kellene tájékoztatni az embereket a Soros tervről. Sokan még nem is hallottak róla, nem ismerik mi van benne.
42/43 anonim válasza:
Az ellenzék szerintem nem lenne hajlandó együttműködni a kormánnyal, hiszen a parlamentben is látható volt egy olyan plakát hogy: "Gyuri bácsi embere vagyok." Illetve nem hiszem hogy a külföldi országok vezetői akik szintén jóban vannak Sorossal éppen annyira örülnének egy ilyen kampánynak, hiszen Facebookon és az ottani köztévékben is cenzúrázzák a konzervatív híreket, amelyel nincs baj, hiszen ott egy balliberális kormány van. Ettől függetlenül ott is vannak olyan emberek akik felismerik az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!