Nemzetközi felvilágosító kampánynak Soros tervről lenne értelme?
Nigel Farage angol euroszkeptikus politikus szerint:
"George Soros nemzetközi spekuláns az, aki pénzeli a brit kormány megbuktatására irányuló erőfeszítéseket és ő akarja blokkolni a brit polgárok demokratikus akaratának valóra váltását. Ezzel egyidejűleg követelte - ahogy korábban már két alkalommal is -, hogy haladéktalanul vizsgálják meg Soros nagy-britanniai tevékenységét."
Egyszer majd csak másik is komolyan veszik a Soros veszélyt.
Szerintem ezt a kérdést maga Orbán írta.
Annak van így beborulva az agya...
De már népszavaztunk, Brüsszel már nem hajtja végre a Soros tervet. Megállítottuk.
Jól értem most Sorost kell megállítani, hogy hagyjon fel tervével? Aztán gondolom az ellenzéket is meg kéne állítani!
Lenne, csak nem úgy, ahogy itthon a Fidesz csinálja, mert azzal csak azt érik el, hogy nevetségessé teszik azt, aki soros-tervet emleget. Persze pont ez a cél.
Egyébként annak, aki nem hisz a soros-tervben (kíváncsi vagyok, hány perc múlva törlik emiatt a válaszomat): [link]
Ne akkor jöjjön rá indenki arra, hogy a Soros terv nincs olyan messze tőlünk, mint gondolják! A németek is azt hitték!
Itt egy 2016-os cikk, elég kiábrándító. Soros osztja az észt, mi vegyünk fel hitelt, simogassuk a migránsokat, stb. A brüsszeliták pedig körbeülik, és hagyják! El sem hiszem!
Nem érdemes alábecsülni!, Ha nem igaz, majd röhögünk, de ha igen és tévedünk, akkor sötét jövőnek nézünk elébe.
Brüsszel konkrétan nem állt meg, hanem simán lesz@rja ezt a marhaságot!
A Soros terv nemzetközi felvilágosító kampánya meg kb. olyan, mint ha Németh Szilárd hintené az okosságot UFO-ügyben... max: kiröhögik.
"Egyetlen országban sem téma se Soros György se kvóta rajtunk kívül. Ez egy huszadrangú probléma. A Soros tervet pedig én külföldi médiumban leírva még nem láttam. Ebből is az következik, hogy egyedül ebbe a porfészek országban lehet ezt a faxságot eladni."
Azt hiszem ezzel a dumával hiába jöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!