Szerintetek lesz újra 2/3 a fidesznek tavasszal?
ma 16:32
"A fidesz szavazók értelmi képességét jól bemutató kisfilm:) https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4"
Maximum azokét mutatja be, akik ott vannak. Megkeresitek a legbutábbnak tűnő szavazókat és ráfogjátok ezt a jelenséget az egész táborra.
Nemigen értem azokat, akik már borítékolják a 2/3-ot, vagy még többet.
Én vettem a fáradságot, és tüzetesen átnéztem a '14-es választási eredményeket. Akkor tíz körzetben nem a fidesz nyert, és további kilenc körzetben csak minimális különbséggel tudott nyerni. Azóta két körzetben tartottak időközi választást, mindkettőben 50% közeli volt a fidesz szavazók aránya 14-ben, majd tizenötben ellenzéki vagy független képviselő nyert, azaz a fidesz nagy hirtelen két olyan körzetet is elveszített, ahol korábban nagy arányú győzelmet arattak. Azóta is egymást érik a botrányok, a korrupciós ügyek, egyre nagyobb az elégedetlenség. Lehet, hogy a támogatottságuk most sem kicsi, de hogy nem éri el a 14-es szintet, az tuti.
Ha mégis megszerzik a kétharmadot, hát, akkor meg is érdemeljük.
Hazánk kétharmada nem fogyatékos, ezt tudván a 2/3 kizárva, sőt! Talán éppenhogy bekerül, határeset 5% <ennyi fogyatékos még akad, hogy azért bekerüljön.
Igen, a saját kardjába dőlt. A történelem folyamán ritkán fordul elő ilyen nagy bukás saját játszótéren, saját játékszabályokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!