Lesz következménye szerintetek, hogy ma Kövér László beismerte, hogy a választókerületeket a Fidesznek alakították ki?
Forrás erről?
Amúgy meg mivel ők voltak hatalmon és ők szavazták meg így azért nem olyan nagy csoda, hogy volt beleszólásuk.
Ember nem furcsa hogy 2006-os egyéni körzetek részeredményeit kell idézzék az ezzel foglalkozó "oknyomozó" riporterek? Eléggé lejárt lemez ez már. 8 év alatt illett volna már átszervezze magát a az ellenzék de lassan ott tartunk, hogy már a teljes lakosság körében is simán megvan az 50%-a a Fidesznek.
14:54: tessék, itt a forrás: [link]
Külön vicces, mikor a 90-es körzetekről beszél. Akkor nem az MDF volt hatalmon?
#4 az MDF 90-ben megnyeri a választásokat és utána lefekteti a választási törvényeket ami alapján pár hónappal azelőtt megválasztották őket?
89-ben még az előző rendszerben szavazták meg azt a választási rendszert amit az MDF megnyert, ez maradt is 2012-ig (abból ítélve, hogy 94-ben egyből visszajött az MSZP 25%-al elnyerték a parlamenti székek több mint felét elég jó esélye van, hogy a saját érdekeiket is figyelembe vették amikor megszavazták a 90-es választási törvényt)
Nekem egy bölcs ember már a 2000-es évek elején (2002 után) megmondott két dolgot a fidesszel kapcsolatban.
Egyik hogy azért kaparnak a hatalomért hogy minél több vagyonuk legyen (akkor nem hittem el mert azt gondoltam hogy jobbak mint a szocik).
A másik hogy ha egyszer a fidesz újra választásokat nyer akkor nem fogják többé elengedni a hatalmat és bebetonozzák magukat (ezt se gondoltam volna akkoriben).
Annak a bölcs embernek így utólag igaza volt mindenben.
A bebetonozással egyetértek csak azt egy mély tó fenekén kellene elvégezni :)))
Te jó ég! Összedől a Fidesz kampánya! Földcsuszamlást idéz elő ez a hír!
Szinte biztos Szürkefarkas Vona győzelme, de akár még Gyurcsány Böszme Ferenc is kormányfői álmokat dédelgethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!