Igaz, hogy forgatókönyv készül az MSZP megszüntetésére?
Már javában az áprilisi választás utáni időszakon, a párt lehetséges kitörési pontjain, hosszú távú stratégiáján gondolkodnak az MSZP-ben – értesült a Magyar Idők elnökségi forrásokból. Elmondásuk szerint egyre többen azt az álláspontot képviselik, hogy a párt a jelenlegi formájában holtpontra jutott, radikális változtatás nélkül képtelen önmaga és a baloldali választók felé jövőképet felmutatni.
Ehhez a körhöz olyan prominensek tartoznak, mint Lendvai Ildikó vagy Puch László, akik azt a forgatókönyvet javasolják, hogy a választás után szűnjön meg az MSZP, és új névvel, a Párbeszéddel közösen folytassa tovább a parlamenti munkát.
MSZP-sek letámadhatnak, de szerintem ideje lenne felszámolni azt a pártot, és azoknak a tagoknak akiknek van jövőjük a politikában azoknak be kellene állni egy vállalhatóbb név mögé.
Ha egy pártban nincs összetartás, nincs egy biztos vezető, nincs egyetértés, nincs egy átadható közös üzenet a választóknak, akkor magának a pártnak sincs értelme szerintem.
# 5/5 Időpont ma 17:56
Azt a társaságot csak a név tartja együtt. Vannak ott olyan személyek akiket lehet tisztelni de olyanok is, akik kormányzás alatt szét lopták az országot, vagy éppen jelenleg a besúgó szerepet töltik be a pártban. Ami értelmiség van abban a pártban le kellene lépjen... Aki tehetségesebb ott, az csak a saját nevét járatja le.
..." értesült a Magyar Idők".
Tovább nem is olvastam.
Az biztos, hogy a DK most nehéztüzérséggel lő a szocikra, Gyurcsány biztos örülne, ha 9,9%-kal kiesnének. :)
Nem nagy kár lenne érte. Ezeknek befellegzett.
De, hogy ez igaz-e nem tudni. A szétmállásuk viszont gyorsulni fog az idei bukti után szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!