Miért nem szól semmi másról a magyar politika mint a migránsokrol?
Szerintem sok minden mással is kene foglalkozni,
Ráadásul az én ismerőseim közül is egyre többen csavarodnak be és migransoznak,
Harmadrészt pedig szerintem a nem túl távoli jövőben sokkal súlyosabb probléma lesz a migráció és
A kormány mindent megtett már amit meg lehetett akkor minek ragozzák meg mindig?
Mert erre van igény.
Gyűlölni valakit,vagy valamit.
Ha nem lesznek migránsok,Soros,akkor majd megint jönnek a következő csoportok utálata.
-Szinglik
-Melegek
-Romák
-Liberálisok
Figyelmed elterelése.
"Mielőtt kitörne a botrány, kell valami, mi eltereli a figyelmet. Bevált cucc évezredek óta, minden balhét el kell terelni valami nagyobb balhéval, és olyan jókor jöttek a menekültek Európa felé, hogy jobbkor nem is jöhettek volna. Elő lehetett venni a “mi védjük meg Európát a nemzeti, vallási identitásunkat fenyegető, lerombolni vágyó idegenekkel szemben!” című szlogent, feláldozva ezzel az – állítólagos – keresztényi alapelveinket."
"Harmadrészt pedig szerintem a nem túl távoli jövőben sokkal súlyosabb probléma lesz a migráció és a kormány mindent megtett már amit meg lehetett akkor minek ragozzák meg mindig"
Pontosan erről van szó, ha átmegy a "nem létező" kötelező jellegű állandó kvóta és beindul itt is az őrület, ami nyugaton, akkor már nem nagyon lehet visszafordulni. Nézd csak meg a Svédeket, ott is már végső stádiumú a libsi rákfene. Ha csak egy kis lyukat törsz a gáton, akkor elkerülhetetlen, hogy egy idő után leomoljon az egész.
Magyarország szerencsés, hogy a gazdasági válság és a szocik politikai impotenciájának köszönhetően még idejében sikerült szemétdombra küldeni azt a politikai réteget, ami tárt kapukkal várta volna a migrációs hullámot és boldogan asszisztált volna az EU-s betelepítési tervekhez.
Mindazonáltal teljesen igazad van, hogy a kormány túltolja ezt a problémát, hogy másról ne kelljen beszélnie. De ezzel SAJNOS még mindig jobban járunk, mint a baloldal által nyújtott "lehetőségekkel"...
Ha nem lesznek migránsok,Soros,akkor majd megint jönnek a következő csoportok utálata.
-Szinglik
-Melegek
-Romák
-Liberálisok
A szinglik és a melegek mint nagy ellenség, hát szerintem ez azért nem történhet meg. Annyira még azért Magyarország politikája sem gáz.
Mert van egy kérdés amire van egy logikus válasz, az ellenzék pedig szereti túltolni az ellenzéki szerepet ami ebben a kérdésben nettó hülyeség lenne szembe menni.
Horgászboton lógatott étel utáni futás effektus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!