Ha elvileg nincs befolyásolva az oldal akkor miért balra leng ki a zászló?
Ezt arra értem hogy aki jobboldali az le van pontozva. Aki baloldali az fel. A válasza lehet annyi hogy rohadt orbán vagy annyi hogy utálom a magyarokat akkor is felpontozzák ha valaki jobboldali hiába linkel forrásokat nyolcvan helyről akkor is le van pontozva. Jah és állandó válaszolók vannak akik 0-24 váltogatják a másikat.
Ellenben a jobboldali válaszolók egyedül akcióznak.
Csordában pontoznak le mindenkit aki jobboldali és fel aki bal.
# 20
Te is tökélesen leírod, azt amiről korábban beszéltem, hiszen ennek az ellentettje igaz a kormányra, akik viszont arról beszélni amiről az ellenzék, kivétel Pokorni Zoltán, aki még hajlandó leülni vitázni, de el is tűnt a vezetői körből.
Azt is mondhatnák, hogy akkor vegyük bele a miniszterelnökjelölti vitájának témái közé Soros György megítélését, migráció aktuális helyzetét, stb.
Hiszen az elmúlt választásokon egyetlen egy párt volt aki nem volt odaállni a vitához.
Fideszen belül pedig amikor Navracsics Tibor azt mondja, hogy ez kampány fogás, most akkor ő hazudik vagy neki van igaza?
Amúgy vannak állítások a Soros-tervről, csak mihelyt a vita jönne hirtelen államtitok lesz.
" Mellesleg hallottam,hogy külföldön is néhol "támadják" Soros Györgyöt(Nigel Farage)."
Én meg azt hallottam, hogy Magyarországról Ferenc pápát támadják. Most akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!