Mit tennél ha holnap királyi címet és koronát kapnál valamint egész Magyarországot?
Figyelt kérdés
Várom a válaszokat.2018. febr. 10. 13:02
11/23 anonim válasza:
Lemondanék, vagyis megmondanám, hogy ha nem tudnák, Magyarország királya az, akit Székesfehérváron a Szent Koronával az esztergomi érsek koronáz meg és mivel ez nem teljesül, ezért nem lehetek király. Ha felajánlják, hogy ezt teljesítik, akkor visszautasítom. Nem azért mert ellenzem a monarchiát, hanem azért mert én nem lennék erre alkalmas.
12/23 anonim válasza:
Szóval kapnék 83664 millió euró államadóssággal rendelkező országot? Ne már, a saját tartozásaimat is alig tudom fizetni... Ezt nehogy már az én nyakamba varrjátok.
13/23 anonim válasza:
A királyság megbetegít szinte mindenkit de vannak akik már előtte is betegek.
14/23 anonim válasza:
Etnikailag tiszta országot csinálnék Magyarországból, majd visszavonulnék.
15/23 anonim válasza:
Lemondanék a koronáról, és kikiáltanám a köztársaságot.
16/23 anonim válasza:
Kipucolnám az összes cigányt az országból. Addig míg ez meg nincs kár is bármit csinálni.
17/23 anonim válasza:
-eltörölném a jelenlegi kiskapukkal teli törvénykönyveket
-mindenre teljesen új demokratikus törvényeket, jogorvoslatot stb teremtenék meg
-lemondanék és vizsgálatot rendelnék el magam ellen hátha én is olyan patkány voltam mint jelenleg Orbán
18/23 anonim válasza:
Átruháznám Vonára. Alkalmasabb királyi fő posztjára, mint én.
Három embert tennék mellé, akik tanáccsal látnák el. Szaniszló Ferenc, Drábik János, Bogár László, Erdő Péter,
Heisler András.
19/23 anonim válasza:
Bevezetném az első éjszaka jogát.
20/23 anonim válasza:
18-as! Én nem vagyok egy nagy fideszes, de ezeknél az idiótáknál mint Drábik Jani'bá meg a Nezet Vastüdejénél (Szaniszló, ha láttál vele egy műsort is tudod végig lihegte az egészet) még Viktor és csapata is ezerszer jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!