Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet elolvasni az ún...

Hol lehet elolvasni az ún "Soros terv"-et?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy van egy dolog, amit sokat hallok a rádiókban, olvasok itt ott a neten, de eddig semmiféle hivatalos, hiteles, valós leírást, nyilatkozattételt, forrásmegjelölést nem láttam sehol.

Valahogy így csak egy szajkózásnak tűnik a dolog. Egyáltalán van Soros terv? Valahol ez le van írva? Hogy a polgárok lássák, olvassák, véleményt tudjanak formálni? Mert attól még hogy valamiről mindenki beszél, az még nem jelenti azt, hogy az a valami létezik is. Legalábbis önmagában attól, hogy beszélnek róla. Érdekelne valami hiteles hivatalos forrás. Van ilyen?

2018. febr. 9. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

#10 "Soros, aki volt már üldözött, próbál segíteni a menekülteken,"

Soros nem segíteni akar a menekülteken, hanem egy évi 30 milliárd eurós üzletet lát bennük.

Soros a kezdetektől fogva "lehetőséget" látott a migránsválságban, és ezt minden megszólalásban hangsúlyozta is.

Ehhez meg kell érteni, hogy az üzleti életben is a gyengékből és kiszolgáltatottakból szerezte a hasznát.

Külön irodát tartott fenn a "sebezhető" országok, vállalatok figyelésére, és úgy csapott le mint a hiéna az önvédelemre már képtelen áldozatára, ha elérkezettnek látta az alkalmat.

Magyarországot is megpróbálta, de hát itt már voltak "tanítványai" akik ismerték stratégiáit, és sikerült kivédeni, sőt le is buktatni, ráadásul vagy 400 millióra meg is büntetni.

Bizonyos fokig érthető, hogy piszkálja a csőrét, és most durcás.

2018. febr. 10. 00:42
 12/17 anonim ***** válasza:
19%

Pedig 42%os borzasztóan fontos, hogy van terv vagy nincs terv, ha ugyanis nincs terv, akkor a fidesz hazudik.

A Sorosozás azért jött mert elfogytak a témák, volt migránsozás, aztán népszavazás, üzenjünk Brüsszelnek és ezután jött a sorosozás meg a Soros-terv felmelegítése, 2015 szeptemberétől az állítólagos soros terv senkinek sem szúrta a szemét a fideszben csak tavaly nyáron lett hirtelen fontos, az hogy a civil szervezetek segítik a migránsokat meg egy nagyon régi téma, már 2015-ben is tele volt vele a sajtó, sőt igaz is volt, többször láttam segélyszervezeteket ételt meg vizet osztani, vagy ingyen tolmácskodni nekik. De, hogy ebben mi az a nagy bűn a mai napig nem tudom, sőt még én is segítettem pár migránsnak megértetni magát a magyar rendőrökkel, akkor már én is Soros ügynöke vagyok?

Ha ez a fideszeseknél csak 2017 nyarára lett nyilvánvaló, hogy a civilek végeztekel sok munkát, ami amúgy az állam dolga lett volna, akkor eléggé alacsony lehet az IQjuk.

De az sem semmi, hogy azt mondod, az Orbán-tervre lett válasz a Soros-terv, Soros nem írja sehol, hogy Orbán Viktor egyik cikkben sem konkrétan általában az eu hibás politikájáról ír. Meg Orbán nem adott elő tervet ismertetett hat pontot, hogy ő mit szeretne ezt is ha jól értem egy bajorországi rendezvényen a CSU egy szervezete előtt. Amit a legérdekesebbnek találok, hogy az Orbán-terv és a Soros-féle javaslatok között van egy elég komoly átfedés, még kiderül, hogy Orbán is Soros ügynök, vagy az ő pénzén tanult? :-)

A legdurvább, Orbán az ENSZ-t is be akarta vonni és világkvótát akart, azért elég veszélyes, hogy most meg épp avégett problémáznak, hogy az ENSZ állítólag világkvótát akar, és már az is a Soros irányítása alatt.

Közben meg az egész migránsválság és kvótaügy lecsengett, mi több ezer migránst beengedtünk, pedig hogy ment a hadakozás, hogy Közép-Európa migránsmentes övezet marad.

2018. febr. 10. 00:48
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
A fidesznél lehet majd olvasni a soros tervet, ha a felcsúti migránsimádó KISZ titkár "elvtárs", és KISZ-es, MSZMP-s, ügynök bandája megalkotta :)
2018. febr. 10. 01:05
 14/17 pegazus001 ***** válasza:
28%
Mert nincs Soros-terv! Soha nem is volt ! Ez egy nép butítás semmi más!
2018. febr. 10. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Soros tervet ne, csak Kalergi tervet találtam:

[link]

2018. febr. 10. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
70%

Röviden, tömören itt megtalálod a lényegét amiről Soros nyilatkozott: [link]

"2016. szeptember 20-án a The Wall Street Journalban céljairól és terveiről jelentette meg Why I’m Investing $500 Million in Migrants című írását amelyben kijelentette, hogy

„Fő célom, hogy segítsek a migránsoknak és a menekülteknek eljutni Európába. Úgy döntöttem, hogy 500 millió dollárt különítek el olyan beruházásokra, amelyek kifejezetten a migránsok, a menekültek és a befogadó közösségek igényeit célozzák meg” [16][17][18][19]"

Van aki tagadja, nem akarja elfogadni a nyilvánvaló tényeket aminek az eredménye látszik egész Európában!

2018. febr. 12. 02:13
 17/17 pegazus001 ***** válasza:
20%
Soros-terv nincs, nem is volt, és nem is lesz! Ezt csak a gyenge agyú fideszesek találták ki, hogy a népet hülyítsék!
2019. aug. 20. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!