Miért van az, hogy felteszek egy kérdést a holokausztól amiben semmi sértő és provokatív nem volt, de mégis kitörlik?
Elöször is -bár nem olvastam el a vita összes részét, ezért a továbbiakban szeretnék elvonatkoztatni tőle, de nagyrészt az a tapasztalatom, hogy a tagadók közül sokan csak azzal dobálóznak, hogy olyan rövid idő alatt nem lehet annyi embert megölni, valamint a másik népszerű tagadási magyarázat a tifusz... Valamint az, hogy a megszálló seregek nem találtak bizonyítékokat... Ami megint csak népszerű, az az, hogy a történet ott sántít, hogy akkor zuhanyrózsa, vagy bedobott pasztilla...
Ezekre a kérdésekre persze könnyű válaszolni, és könnyű megfurni őket...
A vitában véleményem szerint azért kerekedtek fell a revizioniszták, mert hajlamosabbak előbb az érzelmeik után menni... Érzelmekkel pedig nem lehet vitatkozni... Véleményem szerint nem kerekedtek felül... Azért, mert valaki hangosabban mond butaságot, ettól az még nem lesz igaz...Ez pont olyan, mint a Fidesz kijelentése az államcsődről... ez sem igaz, hiába szajkózzák folyamatosan...
Elnézést a kitérésért... Valóban voltak gázkamrák, melyeket megtaláltak, és valóban szedett áldozatokat a táborokban a tífusz... Hogy milyen arányban, azt már teljesen felesleges firtatni, hiszen azt már soha sem fogjuk megtudni... Az auschwitzi gázkamra valóban rekonstrukció, mivel eredetit a németek a visszavonulásnál és a tábor elhagyásakor felrobbantották... De nem is minden táborban gyilkoltak ciánnal... Néhány táborban a szénmonoxid előnyt élvezett, s csak az égető üzemanyaghiány változtatott a hozzáálláson... És lehet még évszázadokig érveket és ellenérveket felsorolni, de teljesen felesleges lenne...
A holokauszt törvénnyel nekem semmi bajom nincs, mivel az elmult egy hónapban azt az időt töltöttem a témával kapcsolatban amíg ezt a hsz-t megírtam... yanítom nem is fogok vele többet foglalkozni ezután sem... Engem a törvény nem gátol/nem érint semmiben... Akkor miért tiltakozzak ellene????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!