Jót tesz ez a "vérfissítés", mit szóltok Vona Gáborhoz és Karácsony Gergelyhez?
Figyelt kérdés
#politika #vérfrissítés.
2018. febr. 8. 16:35
11/16 anonim válasza:
Majd a választások végeredménye fogja megmondani.
12/16 anonim válasza:
Vona egy semmi, jellemtelen az egész karakter amit a színpadán mutat.
Jelenleg Karácsony G is esélytelen , de kíváncsian várom hogyan viselkedik majd a választások után, és az azt követő négy évben. Egy emberről sokat elárul , hogyan kezeli a vereséget . Ő még akár érdekes is lehet, de remélem vona felül Gyurcsány mellé a körhintára.
13/16 anonim válasza:
Én jobban örülnék ha maradna Orbán Viktor miniszterelnök úr hatalmon. Szinte biztos, hogy maradni is fog Orbán Viktor miniszterelnök úr. Szurkolok Orbán Viktor miniszterelnök úrnak.
14/16 anonim válasza:
Ha most a gazdaság úgy ahogy stabil, akkor pont hogy nem kisérletezni kell új emberekkel, hanem hagyni azokat tovább, akiknek sikerült stabillá tenni. Ez nem a kisérletek ideje.
15/16 anonim válasza:
A 2 legnagyobb f@st soroltad fel. Ideje lenne már felébredned... Egyik pálfordult és hazudott egy jó nagyot a szavazóinak, a másik meg beállt a hazaáruló mszp mellé, ergo ő is dettó azt csinálta, mint vona, csak annyi a különbség, hogy másokat árultak el mindketten.
16/16 anonim válasza:
PONTOSAN... Mit is képvisel ez a két fiatalember?
Én már elvesztettem a fonalat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!